Μια μοναδική εμπειρία ζήσαμε σήμερα το πρωί. Γονείς και παιδιά επισκεφτήκαμε την έκθεση ρομποτικής στον Ελληνικό κόσμο. Παρατηρήσαμε, γνωρίσαμε, παίξαμε, εξερευνήσαμε έναν καινούριο κόσμο... Τον κόσμο των ρομπότ...Είδαμε ρομπότ ξεναγό, σερβιτόρο, χορευτές, συντρόφους, μηχανικούς, δασκάλους κ. λπ.

rob1 rob2  rob3  rob4

 

Το Σάββατο 18 του μηνός περάσαμε ένα πολύ όμορφο και ενδιαφέρον πρωινό. Συζητήσαμε με την ψυχολόγο, εμψυχότρια και σύμβουλο γονέων κ. Χριστίνα Γαλανή για τη συναισθηματική νοημοσύνη των παιδιών μας και την ευχαριστούμε πολύ. Ήταν πολύ ενδιαφέροντα και σημαντικά αυτά που αναλύσαμε. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους γονείς που ήταν κοντά μας σε αυτήν την συνάντηση ενημέρωση. Σας περιμένουμε όλους σε επόμενες δράσεις μας!  

semin

Το απόγευμα του Σαββάτου 11 Ιανουαρίου 2020, τα παιδιά της χορωδίας μας τραγούδησαν κάλαντα και άλλα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια στη κοπή της πίτας του συλλόγου Αρκάδων Ηρακλείου Αττ. Ευχαριστούμε πολύ τον πρόεδρο του λόγου κ. Παναγιωτόπουλο για την πρόσκληση. Τα παιδιά μας μέσα σε μια πολύ ζέστη ατμόσφαιρα απέσπασαν θερμά χειρακροτήματα!! Μπράβο στα παιδιά μας. Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς τους για την συμμετοχή σε αυτή μας την δράση!! Και του χρόνου.

Σήμερα εκπαιδευτικό διοικητικό και το υπόλοιπο προσωπικό του σχολείου μας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας!! Ο Γ. διευθυντής του σχολείου ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με ευτυχία χαρά και χαμόγελα!! Δύο ήταν οι τυχεροί της χρονιάς Πάντα ευλογημένη και επιτυχημένη η νέα χρονιά!! Και του χρόνου!!!

pita20

Αντιπροσωπεία από τα παιδιά της Στ Δημοτικού επισκέφτηκαν την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου το Χατζηπατέρειο ίδρυμα ΚΑΣΠ. Τα παιδιά τραγούδησαν συζήτησαν και έφτιαξαν κατασκευές με τα παιδάκια που φοιτούν εκεί. Ήταν μια εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη. Κατανόησαν τις δυσκολίες των παιδιών και διδάχτηκαν πολλά από αυτά, Γύρισαν γεμάτα από συναισθήματα αγάπης και προσφοράς! Ας προσφέρουν πάντα απλόχερα την αγάπη τους σε όλους όσους την έχουν πραγματικά ανάγκη.

stchr  stchr1