Ντυθήκαμε, χορέψαμε και ξεφαντώσαμε!!! Καλές Αποκριές και Καλή Σαρακοστή!

Σήμερα το πρωί με πολύ χαρούμενη διάθεση και κέφι οι ρεμπέτες και οι ρεμπέτισσες του σχολείου μας ξεφάντωσαν στο 3ο Ηρακλειώτικο καρναβάλι!! Χορός, τραγούδι, κέφι, ενθουσιασμός από την ρεμπέτικη κομπανία! Συγχαρητήρια σε μικρούς και μεγάλους!! Και του χρόνου!!

rebet1  rebet2

 

Μια μοναδική εμπειρία ζήσαμε σήμερα το πρωί. Γονείς και παιδιά επισκεφτήκαμε την έκθεση ρομποτικής στον Ελληνικό κόσμο. Παρατηρήσαμε, γνωρίσαμε, παίξαμε, εξερευνήσαμε έναν καινούριο κόσμο... Τον κόσμο των ρομπότ...Είδαμε ρομπότ ξεναγό, σερβιτόρο, χορευτές, συντρόφους, μηχανικούς, δασκάλους κ. λπ.

rob1 rob2  rob3  rob4

 

Το Σάββατο 18 του μηνός περάσαμε ένα πολύ όμορφο και ενδιαφέρον πρωινό. Συζητήσαμε με την ψυχολόγο, εμψυχότρια και σύμβουλο γονέων κ. Χριστίνα Γαλανή για τη συναισθηματική νοημοσύνη των παιδιών μας και την ευχαριστούμε πολύ. Ήταν πολύ ενδιαφέροντα και σημαντικά αυτά που αναλύσαμε. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους γονείς που ήταν κοντά μας σε αυτήν την συνάντηση ενημέρωση. Σας περιμένουμε όλους σε επόμενες δράσεις μας!  

semin

Το απόγευμα του Σαββάτου 11 Ιανουαρίου 2020, τα παιδιά της χορωδίας μας τραγούδησαν κάλαντα και άλλα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια στη κοπή της πίτας του συλλόγου Αρκάδων Ηρακλείου Αττ. Ευχαριστούμε πολύ τον πρόεδρο του λόγου κ. Παναγιωτόπουλο για την πρόσκληση. Τα παιδιά μας μέσα σε μια πολύ ζέστη ατμόσφαιρα απέσπασαν θερμά χειρακροτήματα!! Μπράβο στα παιδιά μας. Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς τους για την συμμετοχή σε αυτή μας την δράση!! Και του χρόνου.