"Μια ημέρα σαν κι αυτή σε μια υπέροχη γιορτή μικροί ταξιδευτές εμείς με ένα καράβι...σας πήραμε όλους συντροφιά μας....Πανί μας ήταν η μουσική, ένα χαμόγελο και μια ευχή...Να ναι η πορεία μας φωτεινή στα πρώτα βήματά μας...Να 'χουμε θάρρος στη ψυχή και πίστη στα όνειρά μας...Ευχαριστούμε όλους εσάς που ήσασταν κοντά μας...Με ένα χαμόγελο και ένα χειροκρότημα ζεστό δώσατε φτερά στην καρδιά μας...Για να πετάξουμε ψηλά, να' χουμε πάντα θάρρος...Η γνώση και η αγάπη να ναι για μας ο φάρος...".

Τα κορίτσια της Δ' και Ε' δημοτικού παρουσίασαν το πρόγραμμά τους "Γυμνάζομαι - οραματίζομαι το μέλλον" με μεγάλο ενθουσιασμό και απέσπασαν θερμό χειροκρότημα από όλους! Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας και στις γυμνάστριές τους την κ. Ζήβα και την κ. Χάρακα! Τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!

 

 

Πλησιάζει η στιγμή για «το ταξίδι στο όνειρο».

Τριήμερη περιβαλλοντική εκδρομή στο Κ.Π.Ε Λιθακιάς Ζακύνθου στις 10-11-12 Μαΐου 2019. Ένα ταξίδι στη φύση, στην Ιστορία και στο πολιτισμό του νησιού. Στα πλαίσια του προγράμματος οι μαθητές και οι μαθήτριες της Στ΄ τάξης του σχολείου μας επισκέφτηκαν το αισθητικό άλσος Υμηττού, το Κ.Π.Ε Δραπετσώνας και το Σύλλογο για τη προστασία της θαλάσσιας χελώνας ΑΡΧΕΛΩΝ στη Γλυφάδα. Παρακολούθησαν ένα πρόγραμμα για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στο κέντρο « Μαθαίνω, βιώνω, δημιουργώ» στο Ν. Ηράκλειο .Τα παιδιά μας είδαν από κοντά τη ρύπανση του Σαρωνικού, τις επιπτώσεις της υπεραλίευσης στο φυσικό πλούτο της θάλασσας και συζήτησαν τρόπους που ο καθένας από μας μπορεί να βοηθήσει.

Η ανοιξιάτικη μέρα που διοργάνωσε το σχολείο μας γέμισε χαρά παιδιά και γονείς. 

Την Κυριακή, 14 Απριλίου τα Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια Μάνεση άνοιξαν τις πόρτες τους σε παιδιά και γονείς σε μια πολύ όμορφη γιορτή για την Άνοιξη. Το προαύλιο του σχολείου μας γέμισε λουλούδια, όμορφες μυρωδιές, κατασκευές των παιδιών και φυσικά άφθονη μουσική και τραγούδι.