Οι μαθητές της A' έφτιαξαν τα δικά τους αστέρια, τα φόρεσαν και μας εύχονται "Καλή Χρονιά" με ξεχωριστές και παιχνιδιάρικες κάρτες. Επίσης πήραν μοναδικά δωράκια χιονανθρωπάκια απο τις δασκάλες τους! Καλές γιορτές!!

kartaaaspyr

 

Τα παιδάκια της A' δημοτικού έγραψαν ζεστές ευχές στα αστεράκια του make a wish για να βοηθήσουν κι αυτά με τη σειρά τους να πραγματοποιηθούν όλες οι ευχές!

A make a wish

Οι μαθητές της α δημοτικού παρακολούθησαν την μουσική παράσταση της Κάρμεν Ρουγκέρη! Διασκέδασαν και έμαθαν τα ηθικά διδάγματα των παραμυθιών.

H εβδομάδα του Κώδικα
3-9 Δεκεμβρίου 2018

H Ώρα του Κώδικα (Hour of Code) είναι ένα παγκόσμιο κίνημα στο οποίο συμμετέχουν δεκάδες εκατομμύρια μαθητές από περισσότερες από 180 χώρες του κόσμου. Βασικός στόχος της εκστρατείας είναι να φέρει τα παιδιά κοντά στον προγραμματιστικό τρόπο σκέψης. Έτσι κάθε μαθητής έχει την ευκαιρία να γνωρίσει την επιστήμη των υπολογιστών, καλλιεργώντας δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και αναπτύσσοντας τη λογική του σκέψη και δημιουργικότητα.

Οι μαθητές της Δ' Δημοτικού κατανοούν την σημασία αλλά και την αξία της αποταμίευσης. Με ευχάριστη διάθεση διακοσμούν και παρουσιάζουν τους δικούς τους κουμπαράδες !