Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου οι μαθητές και μαθήτριες της Στ τάξης επισκέφτηκαν το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού - «Αγιά Σοφιά», έναν χώρο ιστορικής μνήμης για όλους μας. Τα παιδιά μέσα από ένα εξαιρετικά δομημένο πρόγραμμα που περιλάμβανε κυνήγι θησαυρού γνώρισαν σημαντικά γεγονότα από τη ζωή των Ελλήνων της Μικράς Ασίας πριν και μετά την Καταστροφή. Η επίσκεψη ήταν ένα πολύ συγκινητικό ταξίδι στις Χαμένες πατρίδες.
 

stmous 1

 

stmous 2

 

stmous 3

Οι μαθητές της Δ’ δημοτικού επισκέφτηκαν σήμερα το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου μαθαίνοντας τα πάντα για την εξέλιξη του μέσα στο χρόνο. Το μουσείο διαθέτει πολλές μάρκες αυτοκινήτων που ενθουσίασαν όλους τους μαθητές.

Η Ε' τάξη του σχολείου μας, παρακολούθησε σήμερα το βιωματικό πρόγραμμα "Μαθαίνω χωρίς να βλέπω" της ομάδας Black Light.

💻 Η ολοένα αυξανόμενη χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης (Artificial Intelligence-AΙ) αλλάζει ριζικά το τοπίο στον προγραμματισμό και δημιουργεί νέες προκλήσεις.

Οι μαθητές της Δ τάξης επισκέφτηκαν το "Game project" και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την ιστορία των Ολυμπιακών αγώνων στην αρχαία Ελλάδα.

Τα παιδιά έφυγαν από τον χώρο ενθουσιασμένα καθώς απόλαυσαν ένα διασκεδαστικό παιδαγωγικό πρόγραμμα που μέσα από το παιχνίδι και την ολική εμψύχωση προάγει την ευγενή άμιλλα, την ομαδικότητα και τη συνεργασία.

 

20240221 104135