Η πρώτη περίοδος στο camp των Εκπαιδευτηρίων Μάνεση έφτασε στο τέλος της με υπέροχες αναμνήσεις από τις ομάδες "Καβουράκια" και "Αστεριες". Εκδρομές στο κατάστημα Public και στο Ολυμπιακό Στάδιο ΟΑΚΑ... Νέοι φίλοι... Δημιουργικές κατασκευές... Χορός... Παιχνίδι... Βουτιές... Θα μας μείνουν αξέχαστα! Μια νέα περίοδος ξεκινά! Σας περιμένουμε όλους για νέες περιπέτειες!

camp1  camp2

 

Με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας, οι μαθητές της Β Δημοτικού του σχολείου μας προσέγγισαν τη μέρα αυτή με διαθεματικό τρόπο, αξιοποιώντας πληροφορίες από τη μυθολογία, τη γλώσσα και την τέχνη. Έγινε μία μικρή αναδρομή στη γιορτή από την ελληνική μυθολογία ως τις μέρες μας, τονίσαμε τη σημασία της μητρότητας μέσα από ένα ποίημα και φυσικά…δημιουργήσαμε τις δικές μας κατασκευές για την ξεχωριστή αυτή μέρα.

b mama

 

 

Οι μαθητές της Α τάξης μας δείχνουν τις όμορφες πασχαλινές κατασκευές τους.

a pasxa

 

Οι μαθητές της Γ' τάξης είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τον Αθλητικό Ιππικό Όμιλο Εκάλης! Έζησαν μια εκπληκτική εμπειρία που περιελάμβανε ιππασία, παιχνίδια, γνώσεις και φροντίδα αυτών των πανέμορφων πλασμάτων, των αλόγων!

d horse

Η Α Δημοτικού επισκέφτηκε το Ευρωπαϊκό Μουσείο άρτου στο Βαρνάβα Αττικής. Έμαθε για την Ανάσταση του Λαζάρου, γνώρισε την ζωή και τις παραδόσεις των παλαιότερων χρόνων και έφτιαξε τα δικά της λαζαράκια με πολλή αγάπη!

a barnava