Τα παιδιά μας τα απασχολεί συνεχώς: τι θα φορέσω σήμερα, για να πάω σχολείο; Για να τους λύσουμε αυτήν την καθημερινή απορία, έχουμε καθιερώσει καθημερινή φόρμα για το σχολείο.

Είναι ανάλαφρη, μοντέρνα, σε χρώματα που αγαπούν τα παιδιά. Άλλο χρώμα για τα κορίτσια, άλλο για τα αγόρια αφού οι χρωματικές προτιμήσεις τους είναι διαφορετικές. Η καλοκαιρινή φόρμα έχει βερμούδα και η χειμωνιάτικη κανονικό παντελόνι. Μπλουζάκια διαλέγουν και παίρνουν σε τέσσερις χρωματισμούς (άσπρο, γκρι, μπλε, ταμπά), κανονικά μακό σε καλή ποιότητα και τιμή.

Το χειμώνα έχουν ζακετάκι με κουκούλα και φερμουάρ. Μπλε ανοιχτό για τα αγόρια, γαλάζιο με ροζ για τα κορίτσια. Πλένονται στο πλυντήριο σε χαμηλή θερμοκρασία και στην ανάγκη φοριούνται και ασιδέρωτα. Δε θα το καταλάβει κανείς.

Για τις επίσημες εμφανίσεις του σχολείου (εθνικές και θρησκευτικές εορτές και πολιτιστικές εκδηλώσεις) υπάρχει η επίσημη στολή του σχολείου. Τα κορίτσια  φορούν φούστα γκρι σε γραμμή Α, λευκό πουκάμισο, γκρι γιλέκο και μαντηλάκι γαλάζιο με λευκά πουά για το λαιμό, λευκό καλσόν και μαύρα παπούτσια. Τα αγόρια φορούν γκρι παντελόνι, λευκό πουκάμισο, μπλε γιλέκο και γραβάτα γαλάζια με λευκά πουά, παπούτσια μαύρα και σκουρόχρωμες κάλτσες.

Για να αγοράσετε τα ρούχα που μπορούν να φορεθούν και άλλες ώρες εκτός του σχολείου θα απευθυνθείτε στο κατάστημα DOMINO.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2117252313- 6988 639 760

Ηλεκτρονικό κατάστημα: www.stoles.eu