Αγαπητοί μας γονείς,

Τη Δευτέρα 11/9/2023 ξεκινάει για τα παιδιά μας ένα όμορφο ταξίδι γνώσης και χαράς. Παρακάτω αναφέρονται αναλυτικά τα απαραίτητα που χρειάζεται να έχουν μαζί τους τις πρώτες μέρες λειτουργίας του σχολείου.

Αγαπητοί γονείς, 

Η προγραμματισμένη για σήμερα Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2023) πρώτη ενημερωτική συνάντηση μεταξύ Γονέων & Εκπαιδευτικών Νηπιαγωγείου-Προνηπιαγωγείου και & Α΄ Δημοτικού στον αύλειο χώρο του σχολείου αναβάλλεται λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν και κάνουν δύσκολη την προσέλευση σας.

Αγαπητοί γονείς,

 

H Διεύθυνση, το διδακτικό προσωπικό και οι λοιποί συνεργάτες των Εκπαιδευτηρίων μας ευχόμαστε καλή χρονιά και καλή πρόοδο στα παιδιά μας.

Τονίζουμε ότι το σχολείο μας παίρνει όλα τα μέτρα για την ασφαλή μετάβαση και παραμονή των παιδιών μας στους χώρους του σχολείου.

Οι μαθητές/τριες ας έχουν μαζί τους μάσκες προαιρετικά, ατομικό αντισηπτικό, υγρά μαντιλάκια και χαρτομάντιλα.

Αγαπητοί γονείς,

Η πρώτη μέρα στο σχολείο πλησιάζει. Ένα ταξίδι γεμάτο γνώση, όμορφες στιγμές, χαμόγελα, δημιουργία και χρώμα θα ξεκινήσει για τους μικρούς μας φίλους στην πόρτα του Νηπιαγωγείου μας.

Στα πλαίσια, λοιπόν, συνεργασίας γονέων-σχολείου, την Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 5:30μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων Μάνεση η πρώτη ομαδική συνάντηση μεταξύ Γονέων & Εκπαιδευτικών.

Αγαπητοί γονείς,

Ευχόμαστε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Στα πλαίσια συνεργασίας γονέων-σχολείου σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο των Εκπαιδευτηρίων Μάνεση (Πρασίνου Λόφου 49) η πρώτη ομαδική συνάντηση μεταξύ Γονέων & Εκπαιδευτικών.