Αγαπητοί γονείς,

 

H Διεύθυνση, το διδακτικό προσωπικό και οι λοιποί συνεργάτες των Εκπαιδευτηρίων μας ευχόμαστε καλή χρονιά και καλή πρόοδο στα παιδιά μας.

Τονίζουμε ότι το σχολείο μας παίρνει όλα τα μέτρα για την ασφαλή μετάβαση και παραμονή των παιδιών μας στους χώρους του σχολείου.

Οι μαθητές/τριες ας έχουν μαζί τους μάσκες προαιρετικά, ατομικό αντισηπτικό, υγρά μαντιλάκια και χαρτομάντιλα.

Η είσοδος των παιδιών για την αποφυγή συνωστισμού θα γίνεται από 2 εισόδους και θα τα παραλαμβάνει ο υπεύθυνος για να τα οδηγήσει στις τάξεις τους. Οι γονείς που φέρνουν τα παιδιά στο σχολείο δεν επιτρέπεται να εισέρχονται μέσα στον χώρο του σχολείου και θα παραδίδουν τα παιδιά στον υπεύθυνο, για να τα οδηγήσει στην τάξη.

Όσοι γονείς επιθυμούν συνάντηση-συνεργασία με τη διεύθυνση του σχολείου, λογιστήριο κλπ, αυτό θα γίνεται μόνο κατόπιν ραντεβού.

 

Φέτος 11 Σεπτεμβρίου ημέρα Δευτέρα, είναι η πρώτη ημέρα λειτουργίας του σχολείου. Στις 11:00 θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός, από το Μητροπολίτη Ν.Ιωνιας-Ηρακλείου-Ν.Φιλαδέλφειας & Χαλκηδόνας κ. Γαβριήλ, για να πάρουμε μαθητές και δάσκαλοι τις ευλογίες της εκκλησίας για το νέο σχολικό έτος. O αγιασμός θα γίνει MONO με μαθητές και μαθήτριες Νηπιαγωγείου—Προνηπιαγωγείου και του Δημοτικού μας Σχολείου.

 

Oι μαθητές θα παραμένουν στη τάξη τους πριν και μετά τον αγιασμό για να γνωρίσουν τους δασκάλους, τους καθηγητές τους και τους συμμαθητές τους. Την πρώτη ημέρα τα παιδιά μπορούν να έχουν μαζί τους το κολατσιό τους και ένα φάκελο Α4 ή τσαντάκι για την παραλαβή ανακοινώσεων και εντύπων. Η πρώτη μέρα του σχολείου είναι μέρα γνωριμίας των εκπαιδευτικών με τους μαθητές/τριες τους.

 

Η προσέλευση των παιδιών του Νηπιαγωγείου από τους γονείς θα γίνεται μέχρι τις 8:00 στον χώρο του Δημοτικού και από τις 8:00 και μετά στο χώρο του Νηπιαγωγείου.               

 

Το πρωί τα σχολικά θα περάσουν κανονικά με μια μικρή ίσως καθυστέρηση.

 

Στις 12:30 θα σχολάσουμε και θα αρχίσουν τα δρομολόγια της επιστροφής όλων των παιδιών. Την Τρίτη,12-9-2023, τα δρομολόγια επιστροφής όλων των μαθητών θ’ αρχίσουν στις 12:30. Την Τετάρτη, 13/9/23 τα δρομολόγια επιστροφής θα αρχίσουν 14:10. Την Πέμπτη, 14/9/23 θα ξεκινήσει για όσους έχουν δηλώσει, η Απογευματινή Μελέτη κaι η ώρα αποχώρησης θα είναι 16:10. Οι υπόλοιπες απογευματινές-αθλητικές δραστηριότητες θα ξεκινήσουν από 2/10/23 (το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί ανάλογα με τις αιτήσεις συμμετοχής).

Γενική Ανακοίνωση