Σε μία προσπάθεια γνωριμίας με όλα τα αθλήματα ώστε τα παιδιά να καταλάβουν την σπουδαιότητα της άθλησης στη ζωή μας, όλο το μήνα Σεπτέμβριο πραγματοποιούνται δοκιμαστικά προγράμματα.

 Την Τετάρτη, 25/9/19, θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστικό στο άθλημα του Ποδοσφαίρου (ΜΟΝΟ για του μαθητές Νηπιαγωγείου, Α΄& Β΄& Γ΄ δημοτικού) και ώρα   14:00- 16:00. Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στο Δοκιμαστικό θα φύγουν με το δρομολόγιο της Μελέτης (16:10).

Το δοκιμαστικό θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του σχολείου.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ (14:20-16:10) (εφόσον συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθ. συμμετοχής) ΞΕΚΙΝΟΥΝ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 Το Ποδόσφαιρο εφόσον πραγματοποιηθεί θα διεξάγεται κάθε Τρίτη & Πέμπτη

Όσοι γονείς επιθυμούν να συμμετέχει το παιδί τους στο δοκιμαστικό του Ποδοσφαίρου παρακαλούμε να ενημερώσετε τη γραμματεία  μέχρι την Τρίτη, 24/9/19.

-----------------------------------------

Το σχολείο μας, όπως γνωρίζετε, συνεργάζεται με το Εθνικό Ωδείο, παράρτημα Ηρακλείου – Αττικής.

Σε μια προσπάθεια γνωριμίας των παιδιών μας με τα μουσικά όργανα, την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 11:00π.μ.. θα γίνει παρουσίαση και πρώτη επαφή με τα μουσικά όργανα από τη Διευθύντρια του Εθνικού Ωδείου(Παράρτημα Ηρακλείου-Αττικής) κα Γοργογιάννη και τους συνεργάτες της, στη αίθουσα Μουσικής του Σχολείου μας.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ (14:20-16:10) (εφόσον συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθ. συμμετοχής) ΞΕΚΙΝΟΥΝ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Το πρόγραμμα των απογευματινών δραστηριοτήτων που θα πραγματοποιηθούν θα σας σταλεί μέχρι την Παρασκευή, 27/9/19

Όσοι γονείς επιθυμούν να συμμετέχει το παιδί τους σε αυτή την παρουσίαση των μουσικών οργάνων,  παρακαλούμε να ενημερώσετε την γραμματεία μέχρι την Τρίτη, 24/9/19. 

Η παρουσίαση θα γίνει μόνο για τους μαθητές/τριες του Δημοτικού.