Από τις 12 Μάρτη κιόλας τα παιδιά με την καθοδήγηση των Νηπιαγωγών τους και την πολύτιμη βοήθεια του Μπαμπά και της Μαμάς κατάφεραν να συνεχίσουν να μαθαίνουν...

Οι Νηπιαγωγοί του σχολείου με online project που δημοσιεύονται στην πλατφόρμα του σχολείου μας, τα οποία περιλαμβάνουν πίνακες ζωγραφικής, ψηφιακά παιχνίδια, περιηγήσεις σε μουσεία, αφήγηση παραμυθιών, e-books, κατασκευές καθώς και με άλλες δραστηριότητες είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους μικρούς μας μαθητές.

Στόχος μας είναι να μη χάνουν στιγμή τα παιδιά τη χαρά για γνώση και ανακάλυψη αλλά και να απολαμβάνει όλη η οικογένεια την ενασχόληση με αυτές τις δραστηριότητες!!

Αγαπημένοι μας μαθητές,περνούν οι μέρες και με τις προσπάθειές σας βλέπουμε πως μεγαλώνετε αλλάζετε... και γεμίζουμε περηφάνια, συγκινούμαστε με κάθε σας φωτογραφία και μετράμε τις μέρες που θα ακούσουμε τα γέλια σας, θα καταλάβουμε πόσο έχετε ψηλώσει, και μαζί θα ξέρουμε πως έστω κι από μακριά ήμασταν πάντα εκεί στο πλάι σας... να σας λέμε στο αυτάκι πόσο όμορφα τα καταφέρατε!