Αγαπητοί γονείς,

Σας γνωρίζουμε ότι το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του Δημοτικού μας Σχολείου & Νηπιαγωγείου εν όψει των Χριστουγέννων έχει ως εξής:

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16-12-22 θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Παζάρι στον αύλειο χώρο του Δημοτικού από:
Α) Ώρα 5:30μ.μ.-5:50μ.μ καλωσόρισμα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την Χορωδία του σχολείου μας.
Β) 5:50μ.μ.-6:00μ.μ. κοπή Χριστόψωμου και στη συνέχεια οι γονείς θα παραλάβουν τους ΕΛΕΓΧΟΥΣ Α΄ΤΡΙΜΗΝΟΥ από τους εκπαιδευτικούς των εκπαιδευτηρίων μας, (στις αίθουσες διδασκαλίας (ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙ & Γ3 ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21/12/22 17:30-18:00).Παρακαλούμε οι έλεγχοι νηπιαγωγείου & δημοτικού να επιστραφούν στο σχολείο το αργότερο μέχρι 31-1-2023.Γ) 6:15μ.μ.-7:15.μ.μ. Ταχυδακτυλουργική παράσταση από τον βραβευμένοAmazingDio.
Δ) 7:15μ.μ. 7:30.μ. Παρουσίαση χορευτικού προγράμματος από την ομάδα της Ρυθμικής Γυμναστικής του σχολείου μας.
Ε) 6:10μ.μ.-9:00μ.μχριστουγεννιάτικο Παζάρι στην αίθουσα της τραπεζαρίας στο ισόγειο του Δημοτικού και στην πρώτη αίθουσα του 2ου ορόφου, από τους μαθητές & μαθήτριες των εκπαιδευτηρίων μας χριστουγεννιάτικα έργα των μαθητών/τριών που θα κατασκευάσουν στο σχολείο με την καθοδήγηση και την επίβλεψη όλων των εκπαιδευτικών των τάξεων. Γλυκίσματα από γονείς και όχι μόνο. Εδέσματα, σουβλάκια, άνθη και πολλές άλλες εκπλήξεις για του μικρούς μας μαθητές.  Τα έσοδα θα δοθούν Χατζηπατέρειο Ίδρυμα, στο Ίδρυμα Θηλέων Αγ. Άννα, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηρακλείου-Αττικής και στο Χαμόγελο του Παιδιού. Την επίβλεψη και διοργάνωση του παζαριού μας έχουν οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ δημοτικού με τους εκπαιδευτικούς τους.

ΣΤ) 7:30μ.μ.-8:30μ.μ. Παρουσίαση Χριστουγεννιάτικων Ιστοριών και δανεισμός βιβλίων για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Υπεύθυνη δασκάλα η κα Κωτσιοπούλου Αικατερίνη (γ2).

Την ώρα της εκδήλωσης το γραφείο του δημοτικού θα είναι ανοικτό και η γραμματέας και η υπεύθυνη λογιστηρίου του σχολείου μας θα βρίσκονται εκεί για δική σας εξυπηρέτηση αλλά και δική μας, λόγω των αυξημένων οικονομικών υποχρεώσεων του σχολείου εν όψει των εορτών.

Θα πρέπει μέσα στο Δεκέμβριο όλοι οι γονείς να έχετε πληρώσει τουλάχιστον τα 4/10 των διδάκτρων του τρέχ. σχολ. έτους και απαραιτήτως να εξοφλήσετε τυχόν παλαιές οφειλές σας .

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ, 19-12-22, θα εορτάσουμε τη μνήμη του Αγίου Διονυσίου Ζακύνθου  ( προστάτου του Σχολείου μας). Θα γίνει εκκλησιασμός με αρτοκλασία, στον ενοριακό μας Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ν. Ηρακλείου και όσα παιδιά προετοιμαστούν μπορούν να μεταλάβουν Των Αχράντων Μυστηρίων. Μετά τον εκκλησιασμό θα γίνει κανονικά μάθημα. Παρακαλούμε δηλώσετε συμμετοχή του παιδιού σας στη Θεία Κοινωνία επιστρέφοντας την δήλωση που επισυνάπτεται.

Οι Χριστουγεννιάτικες εορταστικές μας εκδηλώσεις ανά τάξη, θα γίνουν στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου «ΗΛΕΚΤΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ» (οδός Κουντουριώτου & Νεότητος Ηράκλειο). Η παρουσία γονέων φέτος με την άρση των μέτρων για τον COVID 19 επιτρέπεται οπότε μπορείτε να παρευρεθείτε όσοι μπορείτε και επιθυμείτε. Τα παιδιά θα έρθουν κανονικά το πρωί στο σχολείο και θα μεταβούν με τα σχολικά μας λεωφορεία στον χώρο της εκδήλωσης την ώρα και την ημέρα της γιορτής τους όπως αναγράφεται παρακάτω.

Την ΤΡΙΤΗ, 20/12/22, θα πραγματοποιηθεί χριστουγεννιάτικη –πρωτοχρονιάτικη γιορτή μεταξύ των μαθητών/τριών των παρακάτω τάξεων

- ώρα 9:00π.μ. -10:00π.μ. των μαθητών/τριών του Νηπιαγωγείου-Προνηπιαγωγείου
- ώρα 10:10π.μ.-11:30π.μ. των μαθητών/τριών της Α΄ Δημοτικού και
- ώρα 11:40πμ.- 13:00μ.μ. των μαθητών/τριών της Β΄ Δημοτικού.
Τις υπόλοιπες ώρες θα γίνει κανονικά μάθημα, απογευματινή μελέτη και απογευματινές δραστηριότητες..
 

Την Τετάρτη, 21/12/22, θα πραγματοποιηθεί χριστουγεννιάτικη –πρωτοχρονιάτικη γιορτή μεταξύ των μαθητών/τριων των παρακάτω τάξεων 
- ώρα 9:00π.μ. -10:30π.μ. των μαθητών/τριών της Γ΄ Δημοτικού
ώρα 10:40πμ.- 13:00μμ. των μαθητών/τριών της Δ΄ Δημοτικού
Τις υπόλοιπες ώρες θα γίνει κανονικά μάθημα, απογευματινή μελέτη και απογευματινές δραστηριότητες.
 
Την Πέμπτη, 22/12/22, θα πραγματοποιηθεί χριστουγεννιάτικη –πρωτοχρονιάτικη γιορτή μεταξύ των μαθητών/τριων των παρακάτω τάξεων
 
- ώρα 9:00π.μ. -10:30π.μ. των μαθητών/τριων της Ε΄ Δημοτικού
ώρα 10:40πμ.- 13μ.μ. των μαθητών/τριών της ΣΤ΄ Δημοτικού
Τις υπόλοιπες ώρες θα γίνει κανονικά μάθημα, απογευματινή μελέτη και απογευματινές δραστηριότητες..
 
Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 23/12/22 δεν θα πραγματοποιηθούν Απογευματινή Μελέτη και Απογευματινές δραστηριότητες και όλα τα παιδιά θα επιστρέψουν με το μεσημεριανό δρομολόγιο 14:15
 
Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 23/12/22 το σχολείο κλείνει για τις διακοπές των Χριστουγέννων –Πρωτοχρονιάς. Τα μαθήματα αρχίζουν πάλι την ΔΕΥΤΕΡΑ, 9 Ιανουαρίου 2023.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΖΑΡΙΟΥ ΜΑΣ
Παρακαλούνται οι κ.κ. γονείς των παιδιών μας να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους στις εισόδους των γύρω πολυκατοικιών ή τα πάρκιγκ ή στις γωνιές των δρόμων. Δημιουργούνται παράπονα από τους περιοίκους, εντάσεις και παρεμποδίζεται η ομαλή κίνηση των οχημάτων.
 
Οι δρόμοι, γύρω από το λοφίσκο προσφέρονται για παρκάρισμα και δεν έχουν την κίνηση της Πρασίνου Λόφου, όπως η οδός Τριπόλεως, Ευτυχίας και άλλοι.
 
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας στο θέμα αυτό.
 Η Διεύθυνση, το διδακτικό προσωπικό και οι συνεργάτες των Εκπαιδευτηρίων μας σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα, Χρόνια Πολλά με Υγεία, Ευτυχία & Πρόοδο το Νέο Έτος «2023»
  
Μετά τιμής,
Η Διεύθυνση