Αγαπητοί γονείς,

 

Ευχόμαστε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

 

Στα πλαίσια συνεργασίας γονέων-σχολείου σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο των Εκπαιδευτηρίων Μάνεση (Πρασίνου Λόφου 49) η πρώτη ομαδική συνάντηση μεταξύ Γονέων & Εκπαιδευτικών.

 

Σε αυτή τη συνάντηση θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε τους Εκπαιδευτικούς και τους Επιστημονικούς συνεργάτες του σχολείου μας, προκειμένου να ενημερωθείτε για τον τρόπο λειτουργίας της Α΄ Δημοτικού.

 

Σας ενημερώνουμε ότι την παρουσίαση για την Α΄ Δημοτικού θα μπορεί να παρακολουθήσει ο ένας από τους δύο κηδεμόνες κάθε μαθητή, με σκοπό να περιορίσουμε τον αριθμό των ατόμων στον αύλειο χώρο του σχολείου μας και να τηρήσουμε έτσι όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας όλων μας. Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία μικρών παιδιών στον χώρο για τον ίδιο λόγο. Ακόμα, σας ενημερώνουμε ότι η χρήση μάσκας είναι προαιρετική για κάθε παρευρισκόμενο.

 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας σε αυτό το πολύ σημαντικό ξεκίνημα της νέας σχολικής ζωής των μικρών μαθητών στο Δημοτικό .

Πρόγραμμα Συνάντησης:

19:30-19:45 Παρουσίαση των Εκπαιδευτικών και συνεργατών που έχουν αναλάβει τη διδασκαλία και τη φροντίδα του παιδιού σας από τη Διευθύντρια κα Μάνεση Σοφία.
19:45-20:00 Η παιδίατρος του σχολείου μας κα Πετρομιχελάκη Αθηνά θα ενημερώσει για θέματα που αφορούν τόσο τον COVID-19 όσο και άλλες ιώσεις αλλά και για την καθημερινή υγιεινή και διατροφή των παιδιών.
20:00-20:15 «Σχολική προσαρμογή. Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε» από τον παιδοψυχολόγο – συνεργάτη του σχολείου κ Λάσδα Λάμπρο.
20:15-20:30 Ενημέρωση προγράμματος ειδικοτήτων από τους εκπαιδευτικούς των ειδικοτήτων.
20:30-21:00 Γενική παρουσίαση στόχων και πρακτικών εφαρμογών της Α΄ Δημοτικού από τις εκπαιδευτικούς της Α΄ Δημοτικού κα Μανιάτη Σοφία (Α1), Μαλανδράκη Ευτυχία (Α2) και Παντάκη Άννα(Α3)
 

Η παρουσία σας είναι απαραίτητη και θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

 

 

                                                                                                            Μετά τιμής,

                                                                                                            Η Διεύθυνση