Αγαπητοί γονείς,

Σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο σχολείο μας.

Κάθε βήμα προόδου των παιδιών μας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ξεκινάμε με μεγάλες προσδοκίες και πιστεύουμε ότι οι επιτυχίες των παιδιών μας σε κάθε τομέα θα είναι δεδομένες!

Η ημερομηνία έναρξης της σχολικής χρονιάς μέχρι αυτή τη στιγμή είναι 12 Σεπτεμβρίου, ημέρα Δευτέρα. Σε περίπτωση που αλλάξει κάτι θα ενημερωθείτε και από τα ΜΜΕ αλλά και με σχετική ανακοίνωση μας στην ιστοσελίδα του σχολείου και με email.

Τα σχολικά λεωφορεία μας θα περάσουν κανονικά να παραλάβουν τα παιδιά μας από την πρώτη ημέρα της έναρξης της σχολικής χρονιάς (θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά από τη συνοδό του σχολικού σας για την ώρα παραλαβής του παιδιού σας) .

Τη Δευτέρα, 12/9/22 και την Τρίτη, 13/9/22 Νηπιαγωγείο και Δημοτικό θα σχολάσουν 12:30.

Όσον αφορά τον Αγιασμό περιμένουμε τις σχετικές οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας.

Καλό θα είναι τα παιδιά να έχουν μαζί τους μία μάσκα (προαιρετικό). Οι γονείς δεν θα εισέρχονται μέσα στο σχολείο παρά μόνο με ραντεβού.

Υπενθυμίζουμε ότι τα παιδιά μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου θα πρέπει να προμηθευτούν τη στολή του σχολείου την οποία θα φορούν καθημερινά. Μπορείτε να παραγγείλετε τη στολή στο κατάστημα DOMINO (τηλ. 2117252313 , 6988639760). Επίσης θα πρέπει να γίνει παραγγελία στο ίδιο κατάστημα της επίσημης στολής του σχολείου που φορούν οι μαθητές/τριες στην παρέλαση και σε επίσημες εκδηλώσεις.

Καλή και ευλογημένη σχολική χρονιά!!

** Θα ακολουθήσει αναλυτική ενημερωτική ανακοίνωση, μόλις έχουμε επίσημη ενημέρωση από το Υπουργείο Παιδείας με τα πρωτόκολλα που θα ακολουθηθούν από τα σχολεία. Να είστε σίγουροι ότι, όπως πάντα, το σχολείο μας θα ανταποκριθεί και με το παραπάνω σε όλα τα επίπεδα. Προτεραιότητα μας είναι η υγεία και η ασφάλεια των παιδιών μας.

 

Τα υλικά των τάξεων μπορείτε να τα βρείτε για

Προνήπιο- Νηπιαγωγείο εδώ και για το Δημοτικο εδώ.

Με εκτίμηση,

Η Διεύθυνση