Αγαπητοί γονείς,

Οι εγγραφές για το προσεχές σχολικό έτος 2022-2023 άρχισαν και θα συνεχιστούν κατά σειρά προσελεύσεως μέχρι 14 Ιουνίου 2022, εφ’ όσον θα υπάρχουν κενές θέσεις.

Ο αριθμός των μαθητών σε κάθε τάξη - όπως γνωρίζετε- είναι αυστηρά περιορισμένος, επειδή δημιουργούμε ολιγομελή τμήματα. Παρακαλούμε, το συντομότερο δυνατόν, να συμπληρώσετε και να αποστείλετε ή να προσκομίσετε προσωπικά την αίτηση, που σας στέλνουμε, για να κρατήσουμε τις ανάλογες θέσεις, γιατί είναι σε αναμονή στο σχολείο αιτήσεις εγγραφής νέων μαθητών, ιδιαίτερα αυτή τη σχ. χρονιά (παρά την οικονομική κρίση και τον ιό του COVID19). Τα δίδακτρά μας είναι πολύ προσιτά για κάθε οικογενειακό προϋπολογισμό.

Η εγγραφή μαθητή/τριας για το επόμενο σχ. έτος ολοκληρώνεται με την κατάθεση της προκαταβολής τουλάχιστον της πρώτης δόσης διδάκτρων. 

Μετά την 14η Ιουνίου το σχολείο δεν θα ευθύνεται εάν θα συμπληρωθούν οι θέσεις από τις αιτήσεις νέων μαθητών που περιμένουν. Τα δίδακτρα για το προσεχές σχολικό έτος παραμένουν για έβδομη χρονιά τα ίδια κατά τάξη με τα δίδακτρα της χρονιάς που διανύουμε.

Στην Πρώτη Τάξη του Δημοτικού θα εγγραφούν όσα παιδιά έχουν γεννηθεί από 1-1-2016 μέχρι και 31-12-2016.
Στο Νηπιαγωγείο θα εγγραφούν φέτος όσα παιδιά έχουν γεννηθεί από 1-1-2017 μέχρι και 31-12-2017.
Στα Προνήπια θα εγγραφούν φέτος όσα παιδιά έχουν γεννηθεί από 1-1-2018 μέχρι και 31-12-2018.

Για την εγγραφή των νηπίων απαιτούνται α) πρόσφατο πιστοποιητικό γεννήσεως β) βιβλιάριο υγείας (εμβολίων) γ) Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή.
2) Για την εγγραφή στην Α΄ τάξη Δημοτικού απαιτούνται α) πρόσφατο πιστοποιητικό γεννήσεως β) βιβλιάριο υγείας (εμβολίων), και γ) Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή. δ) Βεβαίωση φοίτησης νηπίου. Για τα παιδιά μας την εκδίδει το σχολείο μας).

Παρακαλούμε όλοι οι γονείς, να συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφής και από τις δύο πλευρές και να την στείλουν υπογεγραμμένη. Επίσης, να υπογράψουν το έντυπο των προσωπικών δεδομένων και να το στείλουν. Η διαδικασία αυτή επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο για την εγγραφή στην επόμενη τάξη στο σχολείο μας. Επίσης, Δελτίο Υγείας Μαθητή είναι απαραίτητο να προσκομίσουν οι μαθητές/τριες Γ΄+ Ε΄ δημοτικού.
Για τις εισαγωγικές και τις υπόλοιπες τάξεις του Νηπιαγωγείου & Δημοτικού για την επανεγγραφή χρειάζεται: α) η υποβολή της αίτησης β)προκαταβολή 200€ και 1/10 των διδάκτρων απαραιτήτως σαν πρώτη δόση. (Τα 3/10 μέχρι τα Χριστούγεννα, άλλα 3/10 μέχρι το Πάσχα και για εξόφληση τα υπόλοιπα 3/10 μέχρι τέλος Μαΐου.

Ευνόητο είναι ότι απαραίτητη προϋπόθεση επανεγγραφής του μαθητή για την επόμενη τάξη είναι: α) η εξόφληση όλων των μέχρι τώρα οφειλών του γονέα του μαθητή προς το σχολείο, β) η προκαταβολή για το επόμενο σχ. έτος 2021-2022 ή μετρητοίς με σχετική έκπτωση ή το πολύ σε 10 δόσεις που πρέπει να τηρούνται απαραιτήτως.
Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής 8.00π.μ.-2.00μ.μ. και 6.00μ.μ.-8:00μ.μ

Αιτήσεις
Ανακοίνωση και Αίτηση Β ξένης γλώσσας

Μετά τιμής,
Η Διεύθυνση