Η πρώτη μέρα στο σχολείο πλησιάζει. Ένα ταξίδι γεμάτο γνώση, όμορφες στιγμές, χαμόγελα, δημιουργία και χρώμα θα ξεκινήσει για τους μικρούς μας φίλους στην πόρτα του Νηπιαγωγείου μας.

Στα πλαίσια, λοιπόν, συνεργασίας γονέων-σχολείου, την Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 5:30μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του Νηπιαγωγείου των Εκπαιδευτηρίων Μάνεση (ΝΕΟ κτίριο Κύμης 1) η πρώτη ομαδική συνάντηση μεταξύ Γονέων & Εκπαιδευτικών.

Σε αυτή τη συνάντηση θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε τους Εκπαιδευτικούς και τους Επιστημονικούς συνεργάτες του σχολείου μας, προκειμένου να ενημερωθείτε για τον τρόπο λειτουργίας του Προνηπιαγωγείου-Νηπιαγωγείου μας.

Το σχολείο μας με αίσθημα ευθύνης και λαμβάνοντας υπόψη τα νέα δεδομένα για τον τρόπο λειτουργίας των σχολείων, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας, σας ενημερώνει ότι για την αποφυγή συγχρωτισμού την ημέρα εκείνη μπορεί να παρευρεθεί ένας από τους δύο γονείς, με υποχρεωτική την χρήση μάσκας και τηρώντας τις ανάλογες αποστάσεις.   Για τους ίδιους λόγους δεν πρέπει να παρευρεθούν στο χώρο οι μικροί μας μαθητές.  

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας σε αυτό το πολύ σημαντικό ξεκίνημα της νέας σχολικής ζωής των μικρών μας μαθητών.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

17:30-17:45 Καλωσόρισμα και παρουσίαση των εκπαιδευτικών και συνεργατών του Προνηπιαγωγείου – Νηπιαγωγείου από τη Διευθύντρια του Σχολείου κα Μάνεση Σοφία.
17:45-18:00 «Προσαρμογή στη σχολική ζωή-συνεργασία γονέα –σχολείου» από τον παιδοψυχολόγο-συνεργάτη του σχολείου κ. Λάσδα Λάμπρο
18:00-18:15 -         Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Προνηπιαγωγείου, κ. Δαβίλλα Στυλιανή – κ. Μάνεση Ιωάννα
18:15-18:30 -         Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Νηπιαγωγείου, κ. Βλάχου Σοφία – κ. Δημητράκη Ασημίνα
18:30-19:00 -         Παρουσίαση των προγραμμάτων από τις ειδικότητες στο Προνηπιαγωγείο-Νηπιαγωγείο (Λαογραφία, Μουσικοκινητική, Αγγλική Γλώσσα, Πληροφορική, Κολύμβηση, Ρομποτική και Γυμναστική)

Η παιδίατρος του σχολείου μας κα Πετρομιχελάκη Αθηνά την Πέμπτη, 16/9/21 και ώρα 17:00-17:30, θα ενημερώσει του γονείς μέσω ΖΟΟΜ για θέματα που αφορούν τόσο στον COVID19 όσο και σε άλλες ιώσεις, αλλά και για την καθημερινή υγιεινή και διατροφή των παιδιών . Το link που θα συνδεθείτε, είναι

https://us02web.zoom.us/j/85903092669?pwd=VGRXQXhrS0VXUHRMelMzRVQ1ei95Zz09

Κωδικοί

Meeting ID: 859 0309 2669
Passcode: manesis
      

 

Η παρουσία σας είναι απαραίτητη και θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα.