Αγαπητοί γονείς,

Σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο σχολείο μας.

Κάθε βήμα προόδου των παιδιών, μας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ξεκινάμε με μεγάλες προσδοκίες και πιστεύουμε ότι οι επιτυχίες των παιδιών μας σε κάθε τομέα θα είναι δεδομένες!

Η ημερομηνία έναρξης της σχολικής χρονιάς μέχρι αυτή τη στιγμή είναι 13 Σεπτεμβρίου, ημέρα Δευτέρα. Σε περίπτωση που αλλάξει κάτι θα ενημερωθείτε και από τα ΜΜΕ αλλά και με σχετική ανακοίνωση μας στην ιστοσελίδα του σχολείου και με email.

Τα σχολικά λεωφορεία μας θα περάσουν κανονικά να παραλάβουν τα παιδιά μας από την πρώτη ημέρα της έναρξης της σχολικής χρονιάς (θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά από τη συνοδό του σχολικού σας για την ώρα παραλαβής του παιδιού σας) .

Επίσης, σας γνωρίζουμε ότι λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί με την πανδημία θα πρέπει να ακολουθηθούν όλες οι σχετικές προφυλάξεις που ορίζει η πολιτεία. (self-test, αποστάσεις, μάσκα, αντισηπτικό, ραντεβού για οποιαδήποτε ενημέρωση, καθώς δεν εισέρχονται οι γονείς μέσα στο σχολείο) Όσον αφορά τον Αγιασμό περιμένουμε τις σχετικές οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας.

Υπενθυμίζουμε ότι τα παιδιά μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου θα πρέπει να προμηθευτούν τη στολή του σχολείου την οποία θα φορούν καθημερινά. Μπορείτε να παραγγείλετε τη στολή στο κατάστημα DOMINO (τηλ.    2117252313   698863976).   Επίσης θα πρέπει να γίνει παραγγελία στο ίδιο κατάστημα της επίσημης στολής του σχολείου που φορούν οι μαθητές/τριες στην παρέλαση και σε επίσημες εκδηλώσεις, εάν γίνουν.

Καλή και ευλογημένη σχολική χρονιά!!

Η γραφική ύλη της σχολικής χρονιάς έχει αναρτηθεί στον σύνδεσμο για το Δημοτικό και για το Προνηπιαγωγείο- Νηπιαγωγείο.

** Θα ακολουθήσει αναλυτική ενημερωτική ανακοίνωση μόλις έχουμε επίσημη ενημέρωση από το Υπουργείο Παιδείας με τα πρωτόκολλα που θα ακολουθηθούν από τα σχολεία.   Να είστε σίγουροι, ότι όπως πάντα, το σχολείο μας θα ανταποκριθεί και με το παραπάνω σε όλα τα επίπεδα. Προτεραιότητα μας είναι η υγεία και η ασφάλεια των παιδιών μας.

Με εκτίμηση,

Η Διεύθυνση