Επειδή η κατάσταση με τον κορονοϊό είναι ακόμα ρευστή. Μετά από εκτενή συζήτηση με πολλά Κέντρα Εξέτασης, η κοινή συνισταμένη είναι να αναβληθεί ο Διαγωνισμός Καγκουρό για μετά το Πάσχα λόγω του κορονοϊού.

Πολλοί γονείς και δάσκαλοι βρίσκονται σε αμηχανία ενώ το ενδεχόμενο να βγει την τελευταία στιγμή ανακοίνωση από το Υπουργείο Υγείας που απαγορεύει ή αποθαρρύνει συγκεντρώσεις ατόμων από διαφορετικά μέρη είναι κάτι που δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε. Φαίνεται ότι η σοφότερη ενέργεια είναι να προστατέψουμε τα παιδιά μας χωρίς ενδοιασμούς. Άλλωστε ο Διαγωνισμός Καγκουρό είναι ένα πανηγύρι, οπότε το να χάσει την διασκεδαστική του διάσταση, είναι κάτι που πρέπει να το αποφύγουμε.

Η πρώτη ελεύθερη ημερομηνία που βρίσκουμε συμφωνούν όσοι το συζήτησα, είναι το Σάββατο 9 Μαΐου, 9 το πρωί.

Οι Καταστάσεις Εγγεγραμμένων μαθητών μπορούν να περιμένουν ή να αναθεωρηθούν. Επομένως η νέα καταληκτική ημερομηνία εγγραφών είναι η τελευταία εβδομάδα πριν από τις διακοπές του Πάσχα, δηλαδή 6-10 Απριλίου. Εννοείται ότι αν κάποιος μαθητής θέλει να διαγραφεί λόγω της αναβολής, το δεχόμαστε και του επιστρέφουμε το αντίτιμο της συνδρομής που πλήρωσε.

Ελπίζουμε να μην δημιουργούμε προβλήματα, αλλά ως εκπαιδευτικοί πρέπει να πορευόμαστε με λογική και με γνώμονα το καλώς εννοούμενο συμφέρον των παιδιών.

Φιλικά και με εκτίμηση,
Καγκουρό Ελλάς