Ευχόμαστε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Στα πλαίσια της συνεργασίας γονέων-σχολείου σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:30 θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο των Εκπαιδευτηρίων μας η πρώτη ομαδική συνάντηση μεταξύ γονέων και εκπαιδευτικών.

Σε αυτή τη  συνάντηση θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε τους εκπαιδευτικού και τους επιστημονικούς συνεργάτες του σχολείου μας προκειμένου να ενημερωθείτε για τον τρόπο λειτουργίας της Α΄ Δημοτικού.

Σας ενημερώνουμε ότι την παρουσίαση για την Α΄Δημοτικού θα μπορεί να παρακολουθήσει ο ένας από τους δύο κηδεμόνες κάθε μαθητή, με σκοπό να περιορίσουμε τον αριθμό των ατόμων στον αύλειο χώρο του σχολείου μας και να τηρήσουμε έτσι όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας όλων μας από την πανδημία covid19. H ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία μικρών παιδιών στον χώρο για τον ίδιο λόγο. Ακόμα, σας ενημερώνουμε ότι η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη για κάθε παρευρισκόμενο.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας  σε αυτό το πολύ σημαντικό ξεκίνημα των μικρών μας μαθητών στο Δημοτικό.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην συνάντηση θα παρευρεθεί ο ένας από τους δύο γονείς που θα φορά μάσκα. Θα τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις προς αποφυγή συνωστισμού.

Πρόγραμμα Συνάντησης:

19:30-19:45

Παρουσίαση των Εκπαιδευτικών και συνεργατών που έχουν αναλάβει τη διδασκαλία και τη φροντίδα του παιδιού σας από τη Διευθύντρια κα Μάνεση Σοφία.

 

19:45-20:00

«Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό –COVID19 –Συμβουλές για μαθητές και γονείς»» από την παιδίατρο συνεργάτη του σχολείου μας κα Πετρομιχελάκη Αθηνά.

 

20:15-20:30

«Σχολική προσαρμογή. Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε» από τον παιδοψυχολόγο – συνεργάτη του σχολείου κ Λάσδα Λάμπρο.

 

20:30-20:45

Ενημέρωση προγράμματος ειδικοτήτων από τους εκπαιδευτικούς των ειδικοτήτων.

 

20:45-21:00

Γενική παρουσίαση στόχων και πρακτικών εφαρμογών της Α΄ Δημοτικού από τις εκπαιδευτικούς κα Καργιωλάκη Διονυσία(Α1), Μαλανδράκη Ευτυχία(Α2) και Θεολόγου Εύη(Α3).

 

Η παρουσία σας είναι απαραίτητη και θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα.