Ευχόμαστε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Στα πλαίσια της συνεργασίας γονέων-σχολείου σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 6:00 θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο των Εκπαιδευτηρίων μας η πρώτη ομαδική συνάντηση μεταξύ γονέων και εκπαιδευτικών.

Σε αυτή τη  συνάντηση θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε τους εκπαιδευτικού και τους επιστημονικούς συνεργάτες του σχολείου μας προκειμένου να ενημερωθείτε για τον τρόπο λειτουργίας της Α΄ Δημοτικού.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας  σε αυτό το πολύ σημαντικό ξεκίνημα των μικρών μας μαθητών στο Δημοτικό.

Πρόγραμμα Συνάντησης:

18:00-18:15 Παρουσίαση των Εκπαιδευτικών και συνεργατών που έχουν αναλάβει τη διδασκαλία και τη φροντίδα του παιδιού σας από τη Διευθύντρια κα Μάνεση Σοφία.
18:15-18:30 «Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό – Συμβουλές υγιεινής διατροφής – Αποφυγή ιώσεων» από την παιδίατρο συνεργάτη του σχολείου μας κα Πετρομιχελάκη Αθηνά.
18:30-18:45 «Σχολική προσαρμογή. Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε» από τον παιδοψυχολόγο – συνεργάτη του σχολείου κ Λάσδα Λάμπρο.
18:45-19:00 Ενημέρωση προγράμματος ειδικοτήτων από τους εκπαιδευτικούς των ειδικοτήτων.
19:00-19:20

Γενική παρουσίαση στόχων και πρακτικών εφαρμογών της Α΄ Δημοτικού από τις εκπαιδευτικούς της Α΄ Δημοτικού κα Καργιωλάκη Διονυσία (Α1) , Μαλανδράκη Ευτυχία (Α2) και την υπεύθυνη εκπαιδευτικό κα Μάνεση Αργυρώ.

 

Η παρουσία σας είναι απαραίτητη και θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα.