Η πρώτη μέρα στο σχολείο πλησιάζει. Ένα ταξίδι γεμάτο γνώση, όμορφες στιγμές, χαμόγελα, δημιουργία και χρώμα θα ξεκινήσει για τους μικρούς μας φίλους στην πόρτα του Νηπιαγωγείου μας.

Στα πλαίσια λοιπόν συνεργασίας γονέων-σχολείου, τη Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 5:30μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο των Εκπαιδευτηρίων μας η πρώτη ομαδική συνάντηση μεταξύ Γονέων & Εκπαιδευτικών.

Σε αυτή την συνάντηση θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε τους Εκπαιδευτικούς και τους Επιστημονικούς συνεργάτες του σχολείου μας, προκειμένου να ενημερωθείτε για τον τρόπο λειτουργίας του Προνηπιαγωγείου-Νηπιαγωγείου μας.

Το σχολείο μας με συναίσθηση ευθύνης και λαμβάνοντας υπόψη τα νέα δεδομένα για τον τρόπο λειτουργίας των σχολείων, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας σας, ενημερώνει ότι για την αποφυγή συγχρωτισμού,την ημέρα εκείνη μπορεί να παρευρεθεί ένας απο τους δύο γονείς. 

Για τους ίδιους λόγους δεν πρέπει να παρευρεθούν στο χώρο οι μικροί μας μαθητές.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας σε αυτό το πολύ σημαντικό ξεκίνημα της νέας σχολικής ζωής των μικρών μας μαθητών.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην συνάντηση θα παρευρεθεί ο ένας από τους δύο γονείς που θα φορά μάσκα. Θα τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις προς αποφυγή συνωστισμού.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ:

17:30-17:45

Καλωσόρισμα και παρουσίαση των Επιστημονικών συνεργατών και εκπαιδευτικών του Προνηπιαγωγείου - Νηπιαγωγείου από την Διευθύντρια του Σχολείου κα Μάνεση Σοφία.

 

17:45-18:15

«Προσαρμογή στη σχολική ζωή-συνεργασία γονέα –σχολείου» από τον παιδοψυχολόγο-συνεργάτη του σχολείου κ. Λάσδα Λάμπρο

 

18:15-18:30

"Εκπαιδευτικό πρόγραμμα προνηπιαγωγείο" κ. Δαβίλλα Στυλιανή – κ Μάνεση Ιωάννα.

 

18:30-18:45

«Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Νηπ/γειου» κ. Βλάχου Σοφία - κ. Δημητράκη Ασημίνα

 

18:45-19:15

Παρουσίαση των προγραμμάτων από τις ειδικότητες στο Προνηπιαγωγείο-Νηπιαγωγείο (Λαογραφία, Μουσικοκινητική, Αγγλική Γλώσσα, Πληροφορική, Κολύμβηση, Ρομποτική και Γυμναστική)

 

19:15-19:30

«COVID19 –Συμβουλές για μαθητές και γονείς» από την παιδίατρο –συνεργάτη του σχολείου κ. Πετρομιχελάκη Αθηνά.

 

Η παρουσία σας είναι απαραίτητη και θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα.