Την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση γονέων και εκπαιδευτικών μηνός Μαΐου 2018 και ώρα 6:00μ.μ.-8:00μ.μ. (θερινό ωράριο). Η συνάντηση του Μαΐου συμπίπτει με τις διακοπές του Πάσχα.

 Την ίδια μέρα και ώρα 5:00μ.μ., οι μαθητές/τριες της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης θα παρουσιάσουν τη θεατρική παράσταση «Νύχτα γεμάτη θάματα, νύχτα γεμάτη μάγια» αφιέρωμα στην πολιορκία και έξοδο του Μεσολογγίου, που έγινε στις 10 Απριλίου 1826, ξημερώνοντας η Κυριακή των Βαΐων.

Στη συνέχεια οι γονείς θα συνεργαστούν με τον/την εκπαιδευτικό του παιδιού τους στην αίθουσα διδασκαλίας κάθε τάξεως και θα παραλάβουν τον έλεγχο προόδου και διαγωγής 2ου τριμήνου.

Οι καθηγήτριες Γαλλικών κα Σκαρπέλου, Γερμανικών κα Κουλεντάκη και η καθηγήτρια κα Αθανασιάδη θα δέχονται τους γονείς, στην αίθουσα ξένων γλωσσών στον Β΄ όροφο. Η καθηγήτρια Αγγλικών, κ. Κουμουκέλη και η Μουσικός κα Μιχαλάκα θα δέχονται στην αίθουσα της Μουσικής στον Α΄ όροφο. Η καθηγήτρια Αγγλικών, κα Κουζέλη (Εύη) θα δέχεται στο Ισόγειο στην αίθουσα της. Η καθηγήτρια Φ. Αγωγής, κα Μάνθα Ζήβα θα βρίσκεται στη αίθουσα του Γυμναστηρίου στο Β΄ όροφο. Οι καθηγητές πληροφορικής κ. Μαρινάκης και η κα Ρόκκου δεν θα βρίσκονται στο σχολείο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

 

Το λογιστήριο θα είναι ανοιχτό 8:00π.μ.-20:30μμ.για την πληρωμή διδάκτρων Νηπιαγωγείου-Δημοτικού. Μπορείτε να απευθύνεστε στο λογιστήριο στην κα Μπαρμπουνάκη για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η 4η Μαΐου ήταν η τελευταία ημέρα πληρωμής της 9ης δόσης διδάκτρων για το σχολικό έτος 2018-2019.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

 

Το λογιστήριο λειτουργεί καθημερινά για την εξυπηρέτηση σας από 8:00π.μ. έως 16:00μ.μ.

Σας γνωρίζουμε ότι, η γραμματεία και το Λογιστήριο των εκπαιδευτηρίων μας θα είναι ανοιχτά καθημερινά μέχρι την Μ. Τετάρτη, 24/4/19 από 8:00π.μ. έως 14:00μ.μ. για εξυπηρέτηση των γονέων που επιθυμούν να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το σχολείο, ώστε και το σχολείο να μπορέσει ν’ ανταποκριθεί στις αυξημένες (λόγω των εορτών) οικονομικές του υποχρεώσεις.

 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: 1. Μετρητά 2. Προσωπική Επιταγή (δίμηνη) 3. Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα και 4. Κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς που σας έχουμε δώσει.

 Οι γονείς που φέρνουν τα παιδιά τους την ημέρα της συνάντησης θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει επιτήρηση την ώρα αυτή από εκπαιδευτικούς, γιατί είναι απασχολημένοι με την ενημέρωση των γονέων.