Σας γνωρίζουμε ότι ο εορτασμός για την επέτειο της 25ης Μαρτίου είναι τετραήμερος, Παρασκευή, 22/3/19, Σάββατο, 23/3/19. Κυριακή, 24/3/19 & Δευτέρα, 25/3/19.

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για την 25η Μαρτίου (Ευαγγελισμός & Εθνική Επέτειος) του Νηπιαγωγείου & Δημοτικού έχει ως εξής:

Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 θα πραγματοποιηθούν οι εξής σχολικές εορτές:

 α) μεταξύ των προνηπίων - νηπίων από 9:15-10:00  

 β) μεταξύ των μαθητών/τριων A΄ δημοτικού από 10:15-11:00

 γ) μεταξύ των μαθητών/τριων Β΄ δημοτικού από 11:15-12:00

 

Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 θα πραγματοποιηθούν οι εξής σχολικές εορτές:

 α) μεταξύ των μαθητών/τριων Γ΄ & Δ΄ δημοτικού από 9:30- 11:30

Τις υπόλοιπες ώρες θα επιστρέφουν οι μαθητές/τριες στην τάξη και θα συνεχίζεται το μάθημα. Απογευματινή Μελέτη και Απογευματινές δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ, 17/4/19, και ώρα 5:00μ.μ. οι μαθητές/τριες της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης θα παρουσιάσουν τη θεατρική παράσταση «Νύχτα γεμάτη θάματα, νύχτα γεμάτη μάγια» αφιέρωμα στην πολιορκία και έξοδο του Μεσολογγίου, που έγινε στις 10 Απριλίου 1826, ξημερώνοντας η Κυριακή των Βαΐων.  Την ίδια μέρα μετά την παράσταση θα δοθούν και  οι έλεγχοι προόδου του  Β΄ ΤΡΙΜΗΝΟΥ.

 

Την Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019  τα σχολικά θα περάσουν να παραλάβουν, μισή ώρα αργότερα,  ΜΟΝΟ τα παιδιά της ΣΤ΄ δημοτικού, τους σημαιοφόρους, παραστάτες και τυμπανιστές που θα συμμετέχουν στην κατάθεση στεφάνου στο μνημείο των Πεσόντων, που θα πραγματοποιηθεί στις 12:00  στο Ηρώο του Δήμου –Π. Ηράκλειο, Πλατεία Αγίου Λουκά.  Επίσης, όσοι γονείς επιθυμείτε να παρευρεθούν τα παιδιά σας στην κατάθεση στεφάνου μπορείτε να φέρετε στο σχολείο τα παιδιά σας το αργότερο μέχρι 11:00..  Όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν  στην κατάθεση στεφάνου θα φορούν την επίσημη στολή παρελάσεως του σχολείου. Η επιστροφή των μαθητών θα ξεκινήσει περίπου 13:15 από το σχολείο. 

Την ημέρα αυτή (Παρασκευή, 22-3-2019)  δεν θα γίνει μάθημα για τα παιδιά δημοτικού και νηπιαγωγείου.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις, θα είναι χαρά μας, να παρευρεθούν και όσοι γονείς επιθυμούν και μπορούν. 

Οι εορταστικές εκδηλώσεις, για την επέτειο της 25ης Μαρτίου πραγματοποιούνται στην αίθουσα εορτών του σχολείου μας (παλαιό κτίριο Γυμνασίου).

 

Τη Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019 τα σχολικά θα περάσουν ΜΙΣΗ ώρα αργότερα από την ώρα που περνούν καθημερινά, για  να παραλάβουν τα παιδιά Νηπιαγωγείου, όλων των τάξεων Δημοτικού -  Γυμνασίου και Λυκείου  με στολή παρελάσεως για να λάβουν μέρος στην παρέλαση που θα γίνει στη Λεωφόρο Ηρακλείου (Τρία Αστέρια), ώρα 11:00π.μ.. 

Τιμούμε τους προγόνους μας. Τους ήρωες που θυσιάστηκαν για την ελευθερία της πατρίδας μας και πρέπει όλοι να δώσουμε δυναμικά το παρόν.

Παρακαλούμε, να μη λείψει κανένας. Έχουμε χρέος.

Μετά την παρέλαση τα παιδιά θα συγκεντρωθούν στη συμβολή των οδών Χελμού και Κουντουριώτου.  Απ’  αυτό το σημείο μπορούν οι γονείς να παραλαμβάνουν τα παιδιά τους, αφού ενημερώσουν τον/την εκπαιδευτικό που συνοδεύει τα παιδιά τους. Τα παιδιά που δε θα τα παραλάβουν οι γονείς τους θα τα μεταφέρουν τα σχολικά στα σπίτια τους. 

Όσα παιδιά (νηπιαγωγείου-δημοτικού) θέλουν να αγοράσουν ή να συμπληρώσουν τη στολή παρελάσεως, μπορούν να τηλεφωνούν στο κατάστημα DOMINO (Κιλκίς 12-Ν.Ιωνία 2102797456) 

Στολή παρελάσεως κοριτσιών (Νηπιαγωγείου-Δημοτικού):

  • Φούστα γκρί σε γραμμή ΑΛΦΑ       
  • Γιλέκο υφασμάτινο μπλε            
  • Πουκάμισο λευκό                                              
  • Φουλάρι μπλέ-λευκό πουά                                 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι μαθήτριες δεν θα φορούν στο κεφάλι χρωματιστές κορδέλλες ή τσιμπιδάκια. Αν θέλουν κορδέλλα θα βάλουν λευκή. Η φούστα ΔΕΝ θα είναι κοντή.

Παπούτσια μαύρα (όχι μπότες) και λευκό καλσόν. Το καλσόν θα είναι ΜΟΝΟΝ λευκό χωρίς χρωματιστές γραμμές.

Στολή παρελάσεως αγοριών (Νηπιαγωγείου-Δημοτικού):

  • Παντελόνι γκρί σε ίσια γραμμή               
  • Γιλέκο υφασμάτινο μπλε                        
  • Πουκάμισο λευκό                                                          
  • Γραβάτα μπλέ-λευκή πουά                                 
  • Παπούτσια μαύρα και γκρι κάλτσες.
  • Το σήμα του σχολείου θα το προμηθευθείτε, από τη γραμματεία του σχολείου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 

Παρακαλούνται οι γονείς που φέρνουν τα παιδιά τους οι ίδιοι στο χώρο παρελάσεως να μη τα φέρνουν 10:55π.μ. αλλά πιο νωρίς για να τακτοποιούνται οι γραμμές των μαθητών. Τελευταία στιγμή δημιουργείται σύγχυση και τα παιδιά ξεκινούν αποσυντονισμένα.

Αν στην παρέλαση παρευρίσκονται κι άλλοι συγγενείς εκτός από τους γονείς (παππούς, γιαγιά, μεγάλος αδελφός, θείος κτλ) να συνεννοείσθε ποιος θα πάρει το παιδί.  Μη μας φέρνετε σε δύσκολη θέση και δημιουργείτε αναστάτωση χωρίς λόγο.

Σας ευχόμαστε ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ

Μετά τιμής,

Η Διεύθυνση