Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαίου η γιορτή για τη αποφοίτηση των μικρών παιδιών μας του Νηπιαγωγείου. Τα παιδιά του Προνηπιαγωγείου και του Νηπιαγωγείου μας με μεγάλο ενθουσιασμό μας έδειξαν τι έχουν μάθει στα Αγγλικά, την Μουσικοκινητική και την Λαογραφία. Οι δασκάλες τους κ. Βλάχου, κ. Βόσσου, κ. Δαβίλλα ήταν κοντά τους και με την καθοδήγηση των καθηγητριών τους κ. Ζήβα, κ Μιχαλάκα και κ. Κουμουκέλη μας απέδειξαν ότι μπορούμε να είμαστε περήφανοι για την πρόοδό τους! Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια! 

Η Α’ δημοτικού μας παρουσίασε και εκείνη με την σειρά της τα προγράμματα των Αγγλικών της Λαογραφίας και της Μουσικοκινητικής και μείναμε έκπληκτοι με τα όσα έχουν μάθει! Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν στα παιδιά μας και τις δασκάλες τους κ. Καργιολάκη και κ. Ανέστη όπως και στις καθηγήτριές τους. Τέλος, η Β’ δημοτικού με τη βοήθεια των δασκάλων τους (κ. Γιανναδάκη και κ. Μαμαφρέδα ) μας παρουσίασε το πρόγραμμα Λαογραφίας και την έκθεση που τα παιδιά είχαν δημιουργήσει με παραδοσιακά αντικείμενα!

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν σε αυτή την όμορφη και ζεστή εκδήλωση. Τα παιδιά μας που μας έκαναν να χαρούμε, να γελάσουμε, να αισθανθούμε συγκίνηση βλέποντάς τα! Μα πιο πολύ ευχαριστούμε τους γονείς που πάντα είναι κοντά μας σε κάθε δράση του σχολείου μας έστω κι αν αργούμε .... Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους!