Τα Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια Μάνεση για μια ακόμη χρονιά πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία το Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό παζάρι Αγάπης.

Ο χώρος του σχολείου μας γέμισε μουσική, χαρούμενες φωνές, χριστουγεννιάτικη διάθεση και πολλή πολλή αγάπη για τους συνανθρώπους μας! Οδηγοί σε αυτή την πολύ όμορφη προσπάθεια οι μαθητές και οι μαθήτριες της Στ τάξης που με τρομερό ενθουσιασμό και την καλύτερη δυνατή συνεργασία εργάστηκαν για την διοργάνωση του παζαριού μας.

 Ευχαριστούμε πολύ όλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς για τις φανταστικές κατασκευές. Πολλά συγχαρητήρια στη χορωδία μας, η οποία υπό τη διεύθυνση της μουσικού μας, κυρίας Μιχαλάκα γέμισε το προαύλιο με χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

 
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους γονείς που συμμετείχαν στη μεγάλη αυτή γιορτή του σχολείου μας. Το ποσό που συγκεντρώθηκε ήταν τέτοιο που μας επιτρέπει να νιώσουμε πως θα μοιράσουμε χαμόγελα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη!!!
 
Επίσης ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας Ζαχαροπλαστεία Ντάση, για τα φυτά τον κ. και κα Κελμάγερ, το studio sofi, όλες τις μαμάδες που πρόσφεραν εξαιρετικά γλυκά, τον κ. Γαλάνη για το φουσκωτό, την κ. Κουβάτσου για την επιμέλεια των παιχνιδιών.
Σας ευχαριστούμε όλους πολύ!! Καλά Χριστούγεννα!!! Κάθε ευτυχία σε όλους !!!!!