Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, οι αθλήτριες του στίβου των Εκπαιδευτηρίων Μάνεση, Ζουμπουλίδου Αναστασία και Κεσκιλίδου Κυριακή,  συμμετείχαν στα «Κυριακίδεια 2018».

21 Ιανουαρίου. Το κυριακάτικο πρωινό μας ήταν αφιερωμένο στην τέχνη!

Η επίσκεψη των παιδιών του σχολείου μας και των γονέων τους στην έκθεση Van Gogh Alive ήταν γεμάτη ενθουσιασμό και θαυμασμό! Σε ένα φαντασμαγορικό περιβάλλον γνωρίσαμε την ζωή και το έργο ενός μεγάλου ζωγράφου.

Νήπια και προνήπια καλωσόρισαν τη νέα χρονιά κόβοντας τις καθιερωμένες βασιλόπιτες. Αφού μιλήσαμε για την ιστορία της βασιλόπιτας κόψαμε και μοιράσαμε τα κομμάτια. Όλοι μαζί ευχηθήκαμε στους δύο τυχερούς. Καλή και Τυχερή Χρονιά.

Τα παιδιά της A,της B και της Ε τάξεως του δημοτικού μας σχολείου, έκοψαν τις βασιλόπιτες των τάξεων τους με μεγάλη χαρά!

Την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου κόψαμε για να έχουμε καλή χρονιά την Βασιλόπιτα για το2018. Την πίτα μας έκοψε ο ιδρυτής και γενικός διευθυντής του σχολείου μας κ. Μάνεσης Παναγιώτης.

Όλοι οι εκπαιδευτικοί, το διοικητικό και όλοι οι συνεργάτες ευχηθήκαμε καλή και δημιουργική νέα χρονιά! Τυχεροί αναδείχθηκαν ο κ. Δημήτρης και η κ. Μάνεση Αργυρώ! Ευχόμαστε σε όλους ο καινούριος χρόνος να φέρει χαρά αισιοδοξία χαμόγελα και πολλές πολλές χαρές!

18pita