Το σχολείο μας συμμετείχε και φέτος στον 11o αγώνα δρόμου του δήμου Ν. Ηράκλειου. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας και τους γονείς τους που πέρασαν μαζί μας ένα ευχάριστο αθλητικό κυριακάτικο πρωινό! Η διοργάνωση ήταν άριστη και τα παιδιά μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό ! Μπράβο σε όλους !!!!

Χθες, ανήμερα της γιορτής του Αγ. Νεκταρίου το σχολείο μας πήρε μέρος στην λιτάνευση της ιερής εικόνας και των λειψάνων του Αγ. Νεκταρίου στον ιερό ναό του Αγίου στο Ν. Ηράκλειο. Αντιπροσωπεία των παιδιών μας με την Ελληνική σημαία και κορίτσια του σχολείου μας ντυμένες μυροφόρες, συμμετείχαν με κατάνυξη στην περιφορά. Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά μας για την παρουσία τους και τους γονείς τους που πάντα βρίσκονται κοντά μας σε κάθε δράση του σχολείου μας!

Ένα δημιουργικό απόγευμα που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους. Παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την παρουσίαση και έφτιαξαν τα δικά τους οχήματα ρομπότ που τους έδιναν εντολές από τα ταμπλετ. Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Λιακόπουλο, υπεύθυνο από το STEM που μας έκανε την παρουσίαση και το ανοιχτό μάθημα και όλα τα παιδιά και τους γονείς τους που παρευρέθηκαν!

Με μεγάλη επιτυχία και φέτος το σχολείο μας τίμησε τους ήρωες του 40 στην παρέλαση του δήμου μας. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας για την υπέροχη παρουσία τους και σε όλους τους γονείς που παρευρέθηκαν. Είναι σημαντικό για όλους μας να θυμόμαστε ότι "οι ήρωες πολεμούν σαν ΕΛΛΗΝΕΣ!".

Για ακόμα μια χρονιά το σχολείο μας συμμετείχε στους  ετήσιους αγώνες δρόμου που συνδιοργανώνονται μεταξύ άλλων από τον Ο.Π.Α.Ν. Ν. Ιωνίας, την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και τον αθλητικό σύλλογο Ανατολή, στο δημοτικό στάδιο Νέας Ιωνίας«Ίκαρος». Οι αγώνες φέτος χαρακτηρίστηκαν Επετειακοί –Πανηγυρικοί,λόγω του ότι συμπληρώθηκαν 30 χρόνια από την πρώτη διοργάνωση και ήταν αφιερωμένοι «στη γιαγιά και τον παππού». Το σχολείο μας συμμετείχε