Κυριακή 25η Μαρτίου, το σχολείο μας τίμησε τους προγόνους μας που αγωνίστηκαν για την ελευθερία της πατρίδας το 1821 παίρνοντας μέρος στην καθιερωμένη παρέλαση του δήμου μας στην λεωφόρο Ηρακλείου.

Μια εκδήλωση με μεγάλη σημασία για το σχολείο μας αφού πραγματοποιήθηκε και στα πλαίσια του εορτασμού των 50 χρόνων λειτουργίας του σχολείου μας. Ευχαριστούμε πολύ το πολεμικό Μουσείο για την συνεργασία και τον φιλόξενο χώρο του.

Τα παιδιά μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με μεγάλο ενθουσιασμό και χαρά!!

Έμαθαν, διάβασαν, χόρεψαν, τραγούδησαν και κατάλαβαν το νόημα της μεγάλης εορτής του Ελληνισμού!!

Παρασκευή 23 Μαρτίου,  το σχολείο μας τίμησε τους ήρωες του 1821 καταθέτοντας στεφάνι δάφνης στο μνημείο των πεσόντων στο Π. Ηράκλειο.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας του δημοτικού του Νηπιαγωγείου και του Γυμνασίου Λυκείου για την άψογη παρουσία τους.

Το Σάββατο 24/2/18 τα παιδιά μας και οι γονείς τους πέρασαν μια υπέροχη μέρα στο χιόνι! Επισκεφτήκαμε το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων όπου τα παιδιά μας είχαν την ευκαιρία να κάνουν τρίωρο μάθημα σκι, snowboard και έλκηθρο! Ήρθαν κοντά στην φύση γυμνάστηκαν έπαιξαν και έμαθαν τις αρχικές δεξιότητες της χιονοδρομίας! Κατόπιν έφαγαν κα διασκέδασαν στο grant sale.

Tην Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στο σχολείο μας πραγματοποιήθηκε αποκριάτικο πάρτι και κυνήγι θησαυρού.
Αναβίωσαν παραδοσιακά έθιμα και χοροί!!!
Τα παιδιά μας χάρηκαν χόρεψαν ντύθηκαν μασκαράδες και γέλασαν πολύ με τα παραδοσιακά αποκριάτικα τραγούδια όπως "οι κούπες" και" το πιπέρι".
Ευχόμαστε σε όλους καλές Απόκριες και καλή Σαρακοστή !