Για ακόμα μια χρονιά το σχολείο μας συμμετείχε στους  ετήσιους αγώνες δρόμου που συνδιοργανώνονται μεταξύ άλλων από τον Ο.Π.Α.Ν. Ν. Ιωνίας, την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και τον αθλητικό σύλλογο Ανατολή, στο δημοτικό στάδιο Νέας Ιωνίας«Ίκαρος». Οι αγώνες φέτος χαρακτηρίστηκαν Επετειακοί –Πανηγυρικοί,λόγω του ότι συμπληρώθηκαν 30 χρόνια από την πρώτη διοργάνωση και ήταν αφιερωμένοι «στη γιαγιά και τον παππού». Το σχολείο μας συμμετείχε

Ένα χαρούμενο δημιουργικό πρωινό στο σχολείο μας σε συνεργασία με το καλλιτεχνικό εργαστήρι mersoArt School!!!
Περάσαμε υπέροχα, δημιουργήσαμε με πυλό, κατασκευάσαμε με οριγκάμι, ζωγραφίσαμε... Κυριακή πρωί με ολόλαμπρο ήλιο, χαρά, παιχνίδι και δημιουργία.

Σας ευχαριστούμε όλους!

Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση με τους γονείς των παιδιών του Προνηπιαγωγείου, του Νηπιαγωγείου και της Α΄τάξης με συντονιστή τον κ. Λάσδα αναπτύχθηκε το κεντρικό θέμα συζήτησης που ήταν η σχολική προσαρμογή των παιδιών. Παράλληλα, παρουσιάστηκε τόσο από τις νηπιαγωγούς και δασκάλες του σχολείου μας όσο και από τις ειδικότητες το πρόγραμμα σπουδών του Προνηπιαγωγείου, του Νηπιαγωγείου και της Α΄ δημοτικoύ αντίστοιχα.

Η μέρα του Αγιασμού έφτασε και το προαύλιο του σχολείου μας γέμισε χαρά. Παντού παιδικά πρόσωπα γεμάτα προσμονή, χαμόγελα και αισιοδοξία για την καινούρια σχολική χρονιά. Την τελετή του Αγιασμού τέλεσε ο Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας & Φιλαδελφείας Γαβριήλ. Το πρώτο κουδούνι χτύπησε και όλοι ευχηθήκαμε να γεμίσουμε και φέτος τις τσάντες μας με όμορφες αναμνήσεις. Καλή σχολική χρονιά!