Αγαπητοί μας γονείς,

Βρισκόμαστε σε πραγματικά πρωτόγνωρες για όλους μας συνθήκες εκπαίδευσης. Πιστεύουμε ότι σύντομα θα επανέλθουμε στην κανονικότητά μας. Με χαρά περιμένουμε τα παιδιά κοντά μας.

Το σχολείο μας από την πρώτη στιγμή οργάνωσε την πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης Edmodo και μέσα από το site υπάρχει η πλατφόρμα moodle, οι οποίες μέχρι στιγμής έχουν λειτουργήσει άψογα και σας ευχαριστούμε πολύ για την άμεση ανταπόκρισή σας και συμμετοχή σας.

Προχωρώντας σε μια πιο άμεση επαφή με τα παιδιά μας θα λειτουργήσει η πλατφόρμα zoom με προγραμματισμό τηλεδιασκέψεων ανά τάξη και τμήμα με τον δάσκαλο ή δασκάλα του τμήματος στο δημοτικό.

Παρακαλούμε πολύ να συμμετέχουν τα παιδιά μας και σε αυτή την προσπάθειά μας. Οι ώρες και μέρες θα είναι καθορισμένες και θα ενημερώνεστε από πριν από τους εκπαιδευτικούς.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ακόμα και αυτός ο τρόπος επικοινωνίας, δασκάλου-μαθητή δεν αντικαθιστά την δια ζώσης διδασκαλία, όμως είναι μία προσπάθεια των εκπαιδευτικών μας να βρίσκονται κοντά στους μαθητές μας, να τους συμπαραστέκονται στους προβληματισμούς τους και να προσφέρουν πάντα την αγάπη τους σε όλα τα παιδιά μας.

Θα ακολουθήσει email με τις οδηγίες εγκατάστασης της εφαρμογής.

Μετά τιμής,
Η Διεύθυνση