Σας γνωρίζουμε ότι οι μαθητές/τριες του Νηπιαγωγείου-Προνηπιαγωγείου θα παρακολουθήσουν εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο εκπαιδευτικό κέντρο «PLANET PHYSICS» στα Βριλήσσια.

Η θεματολογία του προγράμματος είναι οι 4 εποχές και οι 12 μήνες.

Ποιες είναι οι 4 εποχές; Ποιους μήνες έχει η καθεμιά; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά τους; Μέσα από μια σειρά ειδικά σχεδιασμένων βιωματικών παιχνιδιών μαθαίνουμε για τις 4 εποχές και τους 12 μήνες κι αφού τα καταφέρουμε, συνεχίζουμε με το «θεμελιώδες» ερώτημα: «Γιατί υπάρχουν οι εποχές;» Μήπως το καλοκαίρι η Γη είναι πιο κοντά στον Ήλιο ή μήπως στην πραγματικότητα συμβαίνει το αντίθετο; Στην αναζήτηση της απάντησης θα μας βοηθήσουν κάποια παράξενα αντικείμενα, όπως για παράδειγμα ένα … σεσουάρ! Και μέσα από το παιχνίδι, θα ανακαλύψουμε την απάντηση!

 

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 10:00-13:00

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 8€

 

Παρακαλούμε δηλώσετε συμμετοχή του παιδιού σας για την παρακολούθηση του ανωτέρω εκπαιδευτικού προγράμματος επιστρέφοντας το συντομότερο δυνατό την παρακάτω δήλωση.

…………………………………………………………………………………………

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο εκπαιδευτικό κέντρο «PLANET PHYSICS»       στις 18-10-19     τ_____ μαθητ______   __________________________________________________ της ……τάξεως νηπιαγωγείου/προνηπιαγωγείου.

 

Ηράκλειο,_____________________                          Ο Δηλών γονέας