Σας υπενθυμίζουμε ότι, το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019, θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις για τα πτυχία Αγγλικών. Όσοι έχετε δηλώσει συμμετοχής θα ενημερωθείτε με ξεχωριστή ανακοίνωση σε φάκελο, με την ακριβή ώρα προσέλευσης, που θα σας αποσταλεί με τα παιδιά σας.

Την Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 πρώτη Τετάρτη μηνός Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνάντηση γονέων 6.00μ.μ.-8.00μ.μ.(Θερινό ωράριο) για συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού σχολείου μας και επανεγγραφή των παιδιών μας για το επόμενο σχολικό έτος .

Το λογιστήριο θα είναι ανοικτό και οι γονείς θα μπορούν να καταβάλουν τα οφειλόμενα δίδακτρα ή προκαταβολή για το επόμενο σχολικό έτος 2019-2020.

Την ίδια μέρα 12/6/2019 και ώρα 7:00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του περιβαλλοντικού προγράμματος της ΣΤ΄ Δημοτικού, στον αύλειο χώρο του Δημοτικού με τίτλο «Μ’ ένα χαμόγελο γλυκό για σένα Carretaki, ερχόμαστε με καραβάκι». Θα γίνει παρουσίαση της παιδικής όπερας «Μπαμπά κάτσε φρόνιμα», με περιβαλλοντικό περιεχόμενο καθώς και μια πρωτότυπη σάτιρα μαθημάτων μέσα σε μια «θάλασσα αναμνήσεων» για τους μικρούς μας απόφοιτους!!!

Την Παρασκευή,   14-6-19, τελευταία μέρα του σχολικού έτους, θα γίνει μάθημα και μικρή γιορτή, μεταξύ των μαθητών για τη λήξη του σχ. έτους. Ευνόητο είναι ότι απογευματινή μελέτη δεν θα γίνει την τελευταία μέρα.  

Την Παρασκευή, 14/6/19, το βράδυ και ώρα 20:00, θα πραγματοποιηθεί συνεστίαση των αποφοίτων μαθητών/τριων της ΣΤ΄ τάξεως Δημοτικού μετά των γονέων τους σε πολυχώρο εκδηλώσεων. Θα σας δοθεί και σχετική ανακοίνωση.

Οι τίτλοι σπουδών ΣΤ΄ δημοτικού θα είναι έτοιμοι από Τρίτη, 18/6/19, και οι γονείς από το πρωί της ιδίας ημέρας, προσερχόμενοι, μπορούν να εγγράφουν τα παιδιά τους στο γυμνάσιό μας ή να δηλώσουν σε ποιο γυμνάσιο θα πρέπει να στείλουμε τον τίτλο σπουδών του παιδιού τους. Φωτοτυπίες των τίτλων σπουδών ΣΤ΄ δημοτικού και οι τίτλοι προόδου (Ενδεικτικά) των υπολοίπων τάξεων του δημοτικού και του νηπιαγωγείου θα δίδονται στους γονείς από την ίδια ημέρα Τρίτη, 18/6/19 και μέχρι 31/6/19 9:00π.μ. έως 2:00μ.μ. και 6:00-8:-00μ.μ. καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Οι εγγραφές για το επόμενο σχ. έτος 2019-2020 συνεχίζονται κατά σειρά προσελεύσεως δικών μας παιδιών και νέων παιδιών από 9:00π.μ. έως 2:00μ.μ. και 6:00-8:00μ.μ. και εφ’ όσον υπάρχουν θέσεις στα τμήματα.

Όπως γνωρίζετε προϋπόθεση εγγραφής για το επόμενο σχ. έτος είναι η εξόφληση των οφειλόμενων διδάκτρων. Με την εγγραφή πληρώνετε και ένα ποσόν προκαταβολής για το επόμενο σχ. έτος.

Στην διαμόρφωση των τιμών για το επόμενο σχ. έτος έχουμε λάβει υπόψη την παρούσα οικονομική κατάσταση με σκοπό να βοηθήσουμε τα παιδιά μας και έχετε ήδη ενημερωθεί με σχετική μας ανακοίνωση.

Παρακαλούνται, οι γονείς των μαθητών του νηπιαγωγείου, που την επόμενη χρονιά θα φοιτήσουν στην Α΄ τάξη του Δημοτικού καθώς και οι γονείς των μαθητών της ΣΤ΄ τάξεως δημοτικού να επισπεύσουν την εγγραφή των παιδιών τους, γιατί οι θέσεις συμπληρώνονται.

 

Ευχόμεθα σε όλους

Kαλές Διακοπές, Υγεία &

Καλή Πρόοδο Πάντα

στα παιδιά μας

 Μετά τιμής,

Η Διεύθυνση