Σας γνωρίζουμε ότι το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του Δημοτικού μας Σχολείου & Νηπιαγωγείου εν όψει των Χριστουγέννων έχει ως εξής:

PΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 14-12-18 θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Παζάρι στον αύλειο χώρο του Δημοτικού-Νηπιαγωγείου από:

Α) Ώρα 5:30μ.μ.-5:50μ.μ καλωσόρισμα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την Χορωδία του σχολείου μας.

Β) 5:50μ.μ.-6:00μ.μ. Απονομή βραβείων του διαγωνισμού της Αποταμίευσης

Γ) 6:00μ.μ.-6:15μ.μ. θα κόψουμε το καθιερωμένο χριστόψωμο. Οι μαθητές και μαθήτριες θα προσφέρουν χρστόψωμο στους γονείς τους.

Δ) 6:15μ.μ. οι γονείς θα παραλάβουν τους ΕΛΕΓΧΟΥΣ Α΄ΤΡΙΜΗΝΟΥ από τους εκπαιδευτικούς των εκπαιδευτηρίων μας, (στις αίθουσες διδασκαλίας), θα συνεργασθούν και θα ενημερωθούν για τη μέχρι τώρα πρόοδο και διαγωγή των παιδιών μας.

Μετά την εκδήλωση ο Γ. Διευθυντής των εκπαιδευτηρίων κ. Π. Μάνεσης θα βρίσκεται στο γραφείο Γ. Διεύθυνσης στο κτίριο του Δημοτικού, η καθηγήτρια Αγγλικής γλώσσας κα Κουζέλη Εύη στην πρώτη αίθουσα στο ισόγειο δίπλα στο εστιατόριο, οι καθηγήτριες Γερμανικών, Γαλλικών και οι καθηγήτριες Αγγλικών κα Αναστασιάδη Δήμητρα & Κουμουκέλη Νίτα στον 1ο όροφο στην αίθουσα Μουσικής. Η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, στο Γυμναστήριο στον 2ο όροφο,  η Καθηγήτρια Μουσικής και η καθηγήτρια Πληροφορικής στην αίθουσα Η/Υ στον 2ο όροφο. 

Ε) 6:10μ.μ.-9:00μ.μ. χριστουγεννιάτικο Παζάρι στην αίθουσα της τραπεζαρίας στο ισόγειο του Δημοτικού και στην πρώτη αίθουσα του 2ου ορόφου, από τους μαθητές & μαθήτριες των εκπαιδευτηρίων μας με γλυκίσματα και χριστουγεννιάτικα έργα των μαθητών/τριών που θα κατασκευάσουν στο σχολείο. Τα έσοδα θα δοθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Ηρακλείου-Αττικής, στο Λύρειο Ίδρυμα που καταστράφηκε από τη φωτιά στο Μάτι-Αττικής και στο Ίδρυμα Θηλέων Αγ. Άννα.

Επίσης, μαζεύονται τρόφιμα όπου θα δοθούν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου για την σίτιση οικογενειών της Ενορίας μας, έργο που έχει αναλάβει η εκκλησία μας.

Την ώρα της εκδήλωσης το γραφείο του δημοτικού θα είναι ανοικτό και η γραμματέας και η υπεύθυνη λογιστηρίου του σχολείου μας θα βρίσκονται εκεί για δική σας εξυπηρέτηση αλλά και δική μας, λόγω των αυξημένων οικονομικών υποχρεώσεων του σχολείου εν όψει των εορτών.

Θα πρέπει μέσα στο Δεκέμβριο όλοι οι γονείς να έχετε πληρώσει τουλάχιστον τα 4/10 των διδάκτρων του τρέχ. σχολ. έτους και απαραιτήτως να εξοφλήσετε τυχόν παλαιές οφειλές σας .

PΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ, 17-12-18, θα εορτάσουμε τη μνήμη του Αγίου Διονυσίου Ζακύνθου     ( προστάτου του Σχολείου μας). Θα γίνει εκκλησιασμός με αρτοκλασία, στον ενοριακό μας Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ν. Ηρακλείου και όσα παιδιά προετοιμαστούν μπορούν να μεταλάβουν Των Αχράντων Μυστηρίων. Μετά τον εκκλησιασμό θα γίνει κανονικά μάθημα. Παρακαλούμε δηλώσετε συμμετοχή του παιδιού σας στη Θεία Κοινωνία επιστρέφοντας την δήλωση που επισυνάπτεται.

PΤην ΤΡΙΤΗ, 18/12/18, θα πραγματοποιηθεί χριστουγεννιάτικη –πρωτοχρονιάτικη γιορτή μεταξύ των μαθητών/τριων των παρακάτω τάξεων

- ώρα 9:00π.μ. -9:45π.μ. των μαθητών/τριων της Νηπιαγωγείου-Προνηπιαγωγείου

- ώρα 10:00π.μ.-10:45π.μ. μεταξύ των μαθητών/τριων της Α΄ Δημοτικού και

-     ώρα 11:00πμ.- 12:00π.μ. μεταξύ των μαθητών/τριων της Β΄ Δημοτικού.

Τις υπόλοιπες ώρες θα γίνει κανονικά μάθημα, απογευματινή μελέτη και απογευματινές δραστηριότητες..

PΤην Πέμπτη, 20/12/18, θα πραγματοποιηθεί χριστουγεννιάτικη –πρωτοχρονιάτικη γιορτή μεταξύ των μαθητών/τριων των παρακάτω τάξεων

- ώρα 9:00π.μ. -11:00π.μ. των μαθητών/τριων της Γ΄+ Δ΄ Δημοτικού

- ώρα 11:00πμ.- 13:00π.μ. μεταξύ των μαθητών/τριων της Ε΄+ ΣΤ΄ Δημοτικού

Όσοι από τους γονείς επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν τις εορτές των τάξεων που θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου (παλαιό κτίριο γυμνασίου)

Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21/12/18 δεν θα πραγματοποιηθούν Απογευματινή Μελέτη και Απογευματινές δραστηριότητες και όλα τα παιδιά θα επιστρέψουν με το μεσημεριανό δρομολόγιο 14:15

Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21/12/18 το σχολείο κλείνει για τις διακοπές των Χριστουγέννων –Πρωτοχρονιάς. Τα μαθήματα αρχίζουν πάλι την ΤΡΙΤΗ, 8 Ιανουαρίου 2019.

 

Παρακαλούνται οι κ.κ. γονείς των παιδιών μας να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους στις εισόδους των γύρω πολυκατοικιών ή τα πάρκιγκ ή στις γωνιές των δρόμων. Δημιουργούνται παράπονα από τους περιοίκους, εντάσεις και παρεμποδίζεται η ομαλή κίνηση των οχημάτων.

Οι δρόμοι, γύρω από το λοφίσκο προσφέρονται για παρκάρισμα και δεν έχουν την κίνηση της Πρασίνου Λόφου, όπως η οδός Τριπόλεως, Ευτυχίας και άλλοι.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας στο θέμα αυτό.

 

Παρακαλούμε οι έλεγχοι νηπιαγωγείου & δημοτικού να επιστραφούν στο σχολείο το αργότερο μέχρι 31-1-2019.