Σας γνωρίζουμε ότι ο Δήμος μας με την βοήθεια των Μικρών κηπουρών οργανώνει, στα πλαίσια της εθελοντικής προσφοράς για το περιβάλλον, δεντροφύτευση την Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα συνάντησης 11:00π.μ. στο Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος.

 Δεκάδες μικροί… κηπουροί, παιδιά της πόλης ανταποκρίνονται πάντα στο κάλεσμα, μαζί με τους γονείς τους, δίνουν το παρόν σε κάθε εθελοντική δεντροφύτευση που διοργανωνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Μαζί με τους ανθρώπους του Δήμου αλλά και το Σώμα Εθελοντών, έχουν τοποθετήσει δεντράκια στην περιοχή από τον Πράσινο Λόφο έως την Αττική Οδό βάζοντας περισσότερο πράσινο στην πόλη, κατανοώντας τη σημασία που έχει η διατήρηση και η ενίσχυση του αστικού φυσικού περιβάλλοντος.

 «Αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπός των δράσεων, να κάνουν τα παιδιά μας συνείδηση το πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε και να προστατεύουμε το περιβάλλον», σχολιάζει ο εντεταλμένος για την Υπηρεσία Πρασίνου δημοτικός σύμβουλος, Δημήτρης Δημητρόπουλος.

 Όσοι γονείς επιθυμείτε να συμμετέχετε με τα παιδιά σας στην Δεντροφύτευση παρακαλούμε να ενημερώσετε την γραμματεία και να στείλτε την αίτηση σας μέχρι την Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018.

Απαραίτητη συμμετοχή ενός από τους γονείς.