Σας γνωρίζουμε ότι την Τετάρτη, 5- 12 - 2018 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνεργασία γονέων και εκπαιδευτικών μηνός Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 5:00μ.μ.-7:00μ.μ. (χειμερινό ωράριο).

 5:00μ.μ-5:30μ.μ στην Αίθουσα Εορτών του σχολείου. Απονομή Πτυχίων Αγγλικών και ενημέρωση για την εκπαιδευτική εκδρομή στην Αγγλία από τον κ. Βάμβρουρα, εκπρόσωπο του οργανισμού LASER TRAVEL, που έχει αναλάβει την οργάνωση της εκδρομής.

 Όσοι γονείς επιθυμούν να συμβουλευθούν τον κ. Λάσδα θα αφήνουν το ονοματεπώνυμο τους στη γραμματεία για να επικοινωνήσει μαζί τους η γραμματέας του Γυμνασίου κ. Κομνηνού. Ο κ. Λάσδας σ’ αυτή την συνάντηση και ώρα 5:00-6:00μ.μ., θα συντονίσει την συζήτηση του Συμβουλευτικού Σταθμού του σχολείου μας (στο κτίριο του Γυμνασίου) με θέμα: «Ο Αστερισμός της οικογένειας: Οι επιδράσεις που δέχεται ένα παιδί καθώς μεγαλώνει».

 Οι καθηγήτριες Γαλλικών κα Σκαρπέλου Κων/να, Γερμανικών κα Χονδρού Φωτεινή δέχονται στην αίθουσα ξένων γλωσσών στον B΄ όροφο και οι καθηγήτριες Αγγλικών κα Αθανασιάδη Δήμητρα και Κουμουκέλη Νίτα δέχονται τους γονείς στην αίθουσα Μουσικής στον Α΄ όροφο. Η καθηγήτρια Γαλλικών κα Σκαρπέλου Κων/να θα βρίσκεται στη αίθουσα ξένων γλωσσών στο Β΄ όροφο 17:00-18:00. H καθηγήτρια Μουσικής κα Μιχαλάκα Νίκη στην αίθουσα μουσικής στον Α΄ όροφο και ώρα 18:00-19:00, η καθηγήτρια Φ. Αγωγής κα Ζήβα Μάνθα θα δέχεται τους γονείς στο Γυμναστήριο στο Β΄όροφο. Οι γονείς που θέλουν να ενημερωθούν από τον καθηγητή Πληροφορικής του Νηπιαγωγείου-Προνηπιαγωγείου θα αφήνουν το ονοματεπώνυμο τους στη γραμματεία για να τους τηλεφωνήσει. Η καθηγήτρια Πληροφορικής Δημοτικού κα Ρόκκου Χριστίνα, όπως είχαμε ενημερώσει, λόγω επαγγελματικής δυσκολίας δεν θα βρίσκεται στις συναντήσεις. Όσοι γονείς επιθυμούν να μιλήσουν μαζί της, θα τηλεφωνούν στο σχολείο και η γραμματεία θα ενημερώνει την κα Ρόκκου και η καθηγήτρια με τη σειρά της θα επικοινωνεί μαζί σας για να κλείσει πρωινό ραντεβού .

 Η συνάντηση συνεργασίας με τους δασκάλους γίνεται στην αίθουσα διδασκαλίας της κάθε τάξης. Τηρείται σειρά προτεραιότητας και είναι προσωπική με διάρκεια 10 λεπτών για να μην υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση.

 Το λογιστήριο θα είναι ανοιχτό 17:00-19:00 για την πληρωμή διδάκτρων Νηπιαγωγείου-Δημοτικού.

 Σας υπενθυμίζουμε ότι η 5η Δεκεμβρίου είναι η τελευταία ημέρα πληρωμής της 4ης δόσης διδάκτρων και έως τον Δεκέμβριο 2018 θα πρέπει να έχουν καταβληθεί τα 4/10 του ποσού των διδάκτρων για το σχολικό Έτος 2018-2019.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

  1. Το λογιστήριο λειτουργεί καθημερινά για την εξυπηρέτηση σας από 8:00π.μ. έως 16:00μ.μ.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:     

1. Μετρητά

2. Προσωπική Επιταγή (δίμηνη)

3. Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα και

4. Κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό που σας έχουμε δώσει -   (ALPHA BANK στον αρ. λογαριασμού: 292 0023 3000 1927

IBAN GR 610 – 140-2920292002330001927

 

Email λογιστηρίου

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Οι γονείς που φέρνουν τα παιδιά τους την ημέρα της συνάντησης θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει επιτήρηση την ώρα αυτή από εκπαιδευτικούς, γιατί είναι απασχολημένοι με την ενημέρωση των γονέων.