Σας γνωρίζουμε ότι το σχολείο μας συμμετέχει και πάλι στην προσπάθεια του Σώματος Εθελοντών Δήμου Ηρακλείου-Αττικής, για την συγκέντρωση τροφίμων (λάδι, όσπρια, γάλα, ζάχαρη, κονσέρβες, αλεύρι, καφέ και υγρό πιάτων) προκειμένου να επανδρωθεί το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου.

 Είναι μια προσπάθεια που σκοπό έχει να βοηθήσει τους συμπατριώτες μας που υποφέρουν από την οικονομική κρίση που έχει χτυπήσει την χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

 Το Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018 και από 10:00π.μ.έως 17:00μ.μ. το Σώμα Εθελοντών Δήμου Ηρακλείου θα βρίσκεται έξω από τα SUPER MARKET του Δήμου Ηρακλείου

  • Βερόπουλος στη Λεωφόρο Ηρακλείου
  • LIDL, στη Λεωφόρο Ηρακλείου
  • ΑΒ Βασιλόπουλος, στη Λεωφόρο Κύμης
  • Προμηθευτικήστην οδό Στ. Καραγιώργη
  • Βερόπουλος στη οδό Κουντουριώτου

για να βοηθήσει στη συλλογή τροφίμων, που θα διατεθούν, από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Την παραπάνω ημέρα το σχολείο θα συμμετέχει στην προσπάθεια αυτή με ομάδα εθελοντών μαθητών της Δ΄ & Ε΄& ΣΤ΄ δημοτικού. Στο SUPER MARKET ΑΒ Βασιλόπουλος στη Λεωφόρο Κύμης εκπαιδευτικοί του σχολείου μας θα βρίσκονται από 10:00πμ.μ.-14:00μ.μ. Όσοι γονείς επιθυμείτε να συμμετέχουν τα παιδιά σας στη προσπάθεια αυτή, παρακαλούμε να μας στείλετε συμπληρωμένη την δήλωση σας στην γραμματεία του σχολείου.

ethelontes irakleio