Σας γνωρίζουμε ότι ο εορτασμός της Εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, είναι τριήμερος βάσει του εορταστικού προγράμματος του Δήμου μας (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ).

Την ΤΡΙΤΗ, 23 Οκτωβρίου 2018 θα πραγματοποιηθούν οι εξής σχολικές εορτές για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: (α) Προνηπιαγωγείου-Νηπιαγωγείου και (β) Α΄ & Β΄ Δημοτικού

  • Από 9:00 π.μ. έως 9:45μ. μεταξύ των μαθητών/τριών Νηπιαγωγείου & Προνηπιαγωγείου ( οι μαθητές/τριες του Νηπιαγωγείου & Προνηπιαγωγείου θα φορούν την επίσημη στολή του σχολείου)
  • Από 10:00π.μ.-11:30π.μ., μεταξύ των μαθητών/τριών Α΄ & Β΄τάξεων δημοτικού.

 

Την ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 Οκτωβρίου 2018 θα πραγματοποιηθούν οι εξής σχολικές εορτές: (α) Γ΄ & Δ΄ Δημοτικού και (β) Ε΄ & ΣΤ΄ Δημοτικού

  • Από 9:10π.μ. -10:30π.μ. μεταξύ των μαθητών/τριών της Γ΄ & Δ΄ δημοτικού
  • Από 10:30π.μ.-12:30π.μ. μεταξύ των μαθητών /τριών Ε΄ & ΣΤ΄Δημοτικού.

Τις υπόλοιπες ώρες θα επιστρέφουν οι μαθητές/τριες στην τάξη και θα συνεχίζεται το μάθημα. Απογευματινή Μελέτη και Απογευματινές δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις θα είναι χαρά μας να παρευρεθούν και όσοι γονείς επιθυμούν και μπορούν.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, πραγματοποιούνται στην αίθουσα εορτών του σχολείου μας (Παλαιό κτίριο Γυμνασίου).

Την Παρασκευή, 26 – 10- 2018 οι μαθητές/τριες της ΣΤ΄ δημοτικού, οι σημαιοφόροι, οι παραστάτες και οι τυμπανιστές του Δημοτικού θα προσέλθουν με τα σχολικά μία ώρα αργότερα για να συμμετάσχουν στην κατάθεση, που θα γίνει 12:00. Τα δρομολόγια της επιστροφής θα ξεκινήσουν 13:00 περίπου. Οι σημαιοφόροι του Νηπιαγωγείου μπορούν να έρθουν με τους γονείς τους στο σχολείο 11:00 περίπου ή να ενημερώσουν τη συνοδό του σχολικού τους αν θέλουν τη μετάβαση τους στο σχολείο με το σχολικό.

 

Η Παρασκευή, 26 – 10- 2018 είναι ημέρα αργίας για τα σχολεία και οι υπόλοιποι μαθητές/τριες δεν θα προσέλθουν στο σχολείο.

Οι σημαιοφόροι του Δημοτικού & Νηπιαγωγείου με τους παραστάτες, οι τυμπανιστές και οι μαθητές/τρες της ΣΤ΄ τάξεως που θα παρευρεθούν στην κατάθεση, θα μεταβούν με τα σχολικά μας λεωφορεία στο Ηρώο του Δήμου –Π. Ηράκλειο, Πλατεία Αγίου Λουκά, όπου θα γίνει η κατάθεση στεφάνου στο μνημείο των Πεσόντων. Τα παιδιά που θα συμμετέχουν στην κατάθεση στεφάνου θα φορούν την επίσημη στολή παρελάσεως του σχολείου. Οι σημαιοφόροι, οι παραστάτες και οι τυμπανιστές θα φορούν και άσπρα γάντια.

Την Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018 τα σχολικά θα περάσουν μισή ώρα αργότερα να παραλάβουν όλα τα παιδιά Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου με στολή παρελάσεως για να λάβουν μέρος στην παρέλαση που θα γίνει στην Λεωφόρο Ηρακλείου (Τρία Αστέρια), ώρα 11:00π.μ.. Ώρα προσέλευσης, το αργότερο στο σχολείο, για όσους γονείς φέρουν οι ίδιοι τα παιδιά τους, είναι 10:00π.μ.. Παρακαλούμε, όσοι γονείς φέρετε τα παιδιά σας στον χώρο της παρελάσεως μην τα φέρετε τελευταία στιγμή. Δημιουργείται αναστάτωση στην τακτοποίηση των γραμμών.

 

Τιμούμε τους προγόνους μας. Τους ήρωες που θυσιάστηκαν για την ελευθερία της πατρίδας μας και πρέπει όλοι να δώσουμε δυναμικά το παρόν.

Παρακαλούμε, να μη λείψει κανένας. Έχουμε χρέος.

Μετά την παρέλαση τα παιδιά θα συγκεντρωθούν στη συμβολή των οδών Χελμού και Κουντουριώτου. Από αυτό το σημείο μπορούν οι γονείς να παραλαμβάνουν τα παιδιά τους ενημερώνοντας τους εκπαιδευτικούς των παιδιών τους. Τα παιδιά που δεν θα τα παραλάβουν οι γονείς τους θα τα μεταφέρουν τα σχολικά στα σπίτια τους.

Όσα παιδιά νηπιαγωγείου ή δημοτικού δεν έχουν τη στολή παρελάσεως ή θέλουν να τη συμπληρώσουν και δεν έχουν παραγγείλει ακόμα, μπορούν να τηλεφωνούν στο κατάστημα, «DOMINO», Κιλκίς 12, Ν. Ιωνία τηλ. 6988639760 – 210 2797456 για να πληροφορηθούν αν υπάρχουν διαθέσιμες στολές και πόσο περιθώριο έχετε να παραγγείλετε ακόμη.

 

Στολή παρελάσεως κοριτσιών (Νηπιαγωγείου-Δημοτικού):

  • Φούστα γκρί σε γραμμή ΑΛΦΑ (όχι κοντή)
  • Γιλέκο υφασμάτινο μπλε            
  • Πουκάμισο λευκό                       
  • Φουλάρι μπλέ-λευκό πουά

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι μαθήτριες δεν θα φορούν στο κεφάλι χρωματιστές κορδέλες ή τσιμπιδάκια. Αν θέλουν κορδέλα θα βάλουν λευκή.

Παπούτσια μαύρα (όχι μπότες) και λευκό καλσόν. Το καλσόν θα είναι ΜΟΝΟΝ λευκό χωρίς χρωματιστές γραμμές.

 

Στολή παρελάσεως αγοριών (Νηπιαγωγείου-Δημοτικού):

  • Παντελόνι γκρί σε ίσια γραμμή              
  • Γιλέκο υφασμάτινο μπλε                        
  • Πουκάμισο λευκό                                               
  • Γραβάτα μπλέ-λευκή πουά                     
  • Παπούτσια μαύρα και γκρι κάλτσες.

Το σήμα του σχολείου θα το προμηθευθείτε δωρεάν, από τη γραμματεία του σχολείου.

Το κατάστημα «DOMINO» τηλ. 2102797456