Την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 θα δοθούν οι έλεγχοι 2ου Τριμήνου και θα γίνει ενημέρωση γονέων από τους εκπαιδευτικούς, ώρα 6:00μ.μ.-8:00μ.μ. (θερινό ωράριο).

Οι γονείς θα συνεργαστούν με τον/την εκπαιδευτικό του παιδιού τους στην αίθουσα διδασκαλίας κάθε τάξεως και θα παραλάβουν τον έλεγχο προόδου και διαγωγής 2ου τριμήνου.

Οι καθηγήτριες Γαλλικών κα Σκαρπέλου Κων/να, Γερμανικών κα Χονδρού Φωτεινή και οι καθηγήτριες Αγγλικών κα Αθανασιάδη Δήμητρα και Κουμουκέλη Νίτα δέχονται τους γονείς, στην αίθουσα ξένων γλωσσών στον δεύτερο όροφο. H καθηγήτρια Μουσικής κα Μιχαλάκα Νίκη θα βρίσκεται στην αίθουσα μουσικής στο α΄ όροφο και η καθηγήτρια Φ. Αγωγής κα Ζήβα Μάνθα στο Γυμναστήριο στο β΄ όροφο. Ο καθηγητής Πληροφορικής του Νηπιαγωγείου-Προνηπιαγωγείου δέχεται στην αίθουσα πληροφορικής στο δεύτερο όροφο. Η καθηγήτρια Πληροφορικής Δημοτικού κα Ρόκκου Χριστίνα, όπως είχαμε ενημερώσει, λόγω επαγγελματικής δυσκολίας δεν θα βρίσκεται στις συναντήσεις. Όσοι γονείς επιθυμούν να μιλήσουν μαζί της, θα τηλεφωνούν στο σχολείο και η γραμματεία θα ενημερώνει την κα Ρόκκου και η καθηγήτρια με τη σειρά της θα επικοινωνεί μαζί σας για να κλείσει πρωινό ραντεβού .

Το λογιστήριο θα είναι ανοιχτό 7:30π.μ.-15:30 & 18:00-20:30μμ.για την πληρωμή διδάκτρων Νηπιαγωγείου-Δημοτικού. Μπορείτε να απευθύνεστε στο λογιστήριο για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η 4η Απριλίου είναι η τελευταία ημέρα πληρωμής της 8ης δόσης διδάκτρων και έως τον Απρίλιο 2018 θα πρέπει να έχουν καταβληθεί τα 8/10 του ποσού των διδάκτρων για το σχολικό έτος 2017-2018.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Το λογιστήριο λειτουργεί καθημερινά για την εξυπηρέτηση σας από 7:30π.μ. έως 16:00μ.μ.

Σας γνωρίζουμε ότι, η γραμματεία και το Λογιστήριο των εκπαιδευτηρίων μας θα είναι ανοιχτά καθημερινά μέχρι την Μ. Τετάρτη, 4/4/18 από 8:00π.μ. έως 14:00μ.μ. για εξυπηρέτηση των γονέων που επιθυμούν να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το σχολείο ώστε και το σχολείο να μπορέσει ν’ ανταποκριθεί στις αυξημένες (λόγω των εορτών) οικονομικές του υποχρεώσεις.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:      

  • Μετρητά
  • Προσωπική Επιταγή (δίμηνη)
  • Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα και
  • Κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς που σας έχουμε δώσει.

Οι γονείς που φέρνουν τα παιδιά τους την ημέρα της συνάντησης θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει επιτήρηση την ώρα αυτή από εκπαιδευτικούς, γιατί είναι απασχολημένοι με την ενημέρωση των γονέων.

Την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 θα γίνει εκκλησιασμός των μαθητών του σχολείου και όσα παιδιά προετοιμαστούν μπορούν να κοινωνήσουν των Αχράντων Μυστηρίων. Στη συνέχεια θα γίνει κανονικά μάθημα.

Κανόνας της εκκλησίας είναι τα παιδιά που θα μεταλάβουν των Αχράντων Μυστηρίων να μην έχουν πιει ούτε γάλα το πρωί.

Την Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018 το σχολείο κλείνει για τις διακοπές του Πάσχα.

Την Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018 δεν θα γίνουν: απογευματινή μελέτη και απογευματινά τμήματα. Τα μαθήματα διακόπτονται λόγω διακοπών του Πάσχα και αρχίζουν πάλι την Δευτέρα, 16-4-18 μετά την Κυριακή του Θωμά.

Σας υπενθυμίζουμε ότι:

ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΣΤ΄ ΤΑΞΕΩΣ

Η Διεύθυνση, το διδακτικό και λοιπό προσωπικό, καθώς και οι συνεργάτες των εκπαιδευτηρίων μας, σας εύχονται να περάσετε τις Άγιες ημέρες του Πάσχα με υγεία, ευτυχία και χαρά.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ & ΕΙΡΗΝΙΚΑ