Αγαπητοί γονείς,

Σας γνωρίζουμε ότι  μεθαύριο Τετάρτη, 6- 12 - 2017  θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη  συνεργασία  γονέων και εκπαιδευτικών  μηνός Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 5:00μ.μ.-7:00μ.μ. (χειμερινό  ωράριο). 

Η συνεργασία γονέων με τον παιδοψυχολόγο-ψυχοθεραπευτή κ. Λάσδα Λάμπρο, θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του Γυμνασίου-Λυκείου και ώρα 5:00μ.μ-6:00μ.μ..  Όσοι γονείς επιθυμούν αλλά δεν μπορούν να τον συμβουλευθούν  σ’ αυτή την συνάντηση,  μπορούν να αφήνουν το ονοματεπώνυμο τους στη γραμματεία και θα επικοινωνήσει η γραμματέας του τηλεφωνικά μαζί σας για να κλείσετε ραντεβού.

Στην αίθουσα εορτών του σχολείου και ώρα 5:30 θα γίνει απονομή των πτυχίων  Cambridge για τις εξετάσεις Αγγλικών που έγιναν το Ιούνιο του 2017.  Επίσης, θα γίνει παρουσίαση της Αγγλικής διαδραστικής πλατφόρμας των εκδόσεων Express Publishing και της 15ήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής στην Αγγλία που προγραμματίζεται για το καλοκαίρι του 2018.

Το λογιστήριο θα είναι ανοιχτό 5:00-7:30μμ.για την πληρωμή διδάκτρων Νηπιαγωγείου-Δημοτικού. Μπορείτε να απευθύνεστε στο λογιστήριο εσωτ. 213 & 212. 

Σας υπενθυμίζουμε ότι η  4η Δεκεμβρίου είναι  η τελευταία ημέρα πληρωμής της 4ης δόσης διδάκτρων και έως τον Δεκέμβριο 2017 θα πρέπει να έχουν καταβληθεί τα 4/10 του ποσού των διδάκτρων για το σχολικό Έτος 2017-2018.  Επίσης, όσοι γονείς δεν έχουν πληρώσει την πρώτη δόση για τις απογευματινές δραστηριότητες να το τακτοποιήσουν σ’ αυτή τη συνάντηση.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 

  • Το λογιστήριο λειτουργεί καθημερινά για την εξυπηρέτηση σας από 7:30π.μ. έως 15:30μ.μ.ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:   1.  Μετρητά   2.  Επιταγή (δίμηνη)   3. Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα  και  4. Κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμού του σχολείου
  • Οι γονείς που φέρνουν τα παιδιά τους την ημέρα της συνάντησης θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει επιτήρηση την ώρα αυτή από εκπαιδευτικούς, γιατί είναι απασχολημένοι με την ενημέρωση των γονέων.

                                                                                                                                                                                                                                            Μετά τιμής,

                                                                                                                                                                                                                                             Η Διεύθυνση