Αγαπητοί γονείς,

Σας γνωρίζουμε ότι την Τετάρτη, 1- 11 - 2017 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνεργασία γονέων και εκπαιδευτικών μηνός Νοεμβρίου 2017 και ώρα 5:00μ.μ.-7:00μ.μ. (χειμερινό ωράριο).

Η συνεργασία γονέων με τον παιδοψυχολόγο-ψυχοθεραπευτή κ. Λάσδα Λάμπρο, θα πραγματοποιηθεί στη βιβλιοθήκη (Α΄ όροφος ) από 6:00μ.μ.-7:00μ.μ. Όσοι γονείς επιθυμούν αλλά δεν μπορούν να τον συμβουλευθούν σ’ αυτή την συνάντηση, μπορούν να αφήνουν το ονοματεπώνυμο τους στη γραμματεία και θα επικοινωνήσει η γραμματέας του τηλεφωνικά μαζί σας για να κλείσετε ραντεβού.

Οι καθηγήτριες Γαλλικών κα Σκαρπέλου Κων/να, Γερμανικών κα Κουλεντάκη Σαπφώ και οι καθηγήτριες Αγγλικών κα Αθανασιάδη Δήμητρα και Κουμουκέλη Νίτα δέχονται τους γονείς, στην αίθουσα ξένων γλωσσών στον δεύτερο όροφο. Η καθηγήτρια Γαλλικών κα Σκαρπέλου Κων/να θα βρίσκεται στη αίθουσα 17:00-18:00. H καθηγήτρια Μουσικής κα Μιχαλάκα Νίκη και η καθηγήτρια Φ. Αγωγής κα Ζήβα Μάνθα δέχονται τους γονείς στο Γυμναστήριο στο δεύτερο όροφο. Ο καθηγητής Πληροφορικής του Νηπιαγωγείου-Προνηπιαγωγείου δέχεται στην αίθουσα πληροφορικής στο δεύτερο όροφο. Η καθηγήτρια Πληροφορικής Δημοτικού κα Ρόκκου Χριστίνα, όπως είχαμε ενημερώσει, λόγω επαγγελματικής δυσκολίας δεν θα βρίσκεται στις συναντήσεις. Όσοι γονείς επιθυμούν να μιλήσουν μαζί της, θα τηλεφωνούν στο σχολείο και η γραμματεία θα ενημερώνει την κα Ρόκκου και η καθηγήτρια με τη σειρά της θα επικοινωνεί μαζί σας για να κλείσει πρωινό ραντεβού .

Το λογιστήριο θα είναι ανοιχτό 17:00-19:00 για την πληρωμή διδάκτρων Νηπιαγωγείου-Δημοτικού.

 

Σας υπενθυμίζουμε ότι η 4η Νοεμβρίου είναι η τελευταία ημέρα πληρωμής της 3ης δόσης διδάκτρων και έως τον Δεκέμβριο 2017 θα πρέπει να έχουν καταβληθεί τα 4/10 του ποσού των διδάκτρων για το σχολικό Έτος 2017-2018.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

  1. Το λογιστήριο λειτουργεί καθημερινά για την εξυπηρέτηση σας από 7:30π.μ. έως 15:30μ.μ.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:     1. Μετρητά 2. Προσωπική Επιταγή (δίμηνη) 3. Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα και 4. Κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμοό που σας έχουμε δώσει.

 2. Οι γονείς που φέρνουν τα παιδιά τους την ημέρα της συνάντησης θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει επιτήρηση την ώρα αυτή από εκπαιδευτικούς, γιατί είναι απασχολημένοι με την ενημέρωση των γονέων.

Μετά τιμής,

Η Διεύθυνση