Αγαπητοί γονείς,

Σας γνωρίζουμε ότι, ο εορτασμός της Εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, είναι τριήμερος βάσει του εορταστικού προγράμματος του Δήμου μας (ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ).

Την Τετάρτη,  25 Οκτωβρίου 2017 θα πραγματοποιηθούν οι εξής σχολικές εορτές για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου :

  • Από 9:00 π.μ. έως 9:45μ. μεταξύ των μαθητών/τριών Νηπιαγωγείου& Προνηπιαγωγείου ( οι μαθητές/τριες του Νηπιαγωγείου & Προνηπιαγωγείου θα φορούν την επίσημη στολή του σχολείου)
  • Από 10:00π.μ.-10:45π.μ., μεταξύ των μαθητών/τριών Α΄ τάξεως δημοτικού.
  • Από 11:00π.μ. – 11:30π.μ. μεταξύ των μαθητών/τριών Β΄ τάξεως δημοτικού

Την Πέμπτη,  26 Οκτωβρίου 2017 θα πραγματοποιηθούν οι εξής σχολικές εορτές

  • Από  9:15π.μ. -10:00π.μ.  μεταξύ των μαθητών/τριών της Γ΄ δημοτικού
  • Από 10:15π.μ.-11:15π.μ. μεταξύ των μαθητών /τριών Ε΄ Δημοτικού.

Τις υπόλοιπες ώρες θα επιστρέφουν οι μαθητές/τριες στην τάξη και θα συνεχίζεται το μάθημα.  Απογευματινή Μελέτη και Απογευματινές δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Την Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου  2017 θα πραγματοποιηθούν οι σχολικές  εορτές των μαθητών/τριων της Δ΄ & ΣΤ΄ Δημοτικού ως εξής : 

  • Από  9:10π.μ. -11:00π.μ.  μεταξύ των μαθητών/τριών της ΣΤ΄ δημοτικού
  • Από 11:15π.μ.-13:00μ.μ. μεταξύ των μαθητών /τριών Δ΄ Δημοτικού.

Την Παρασκευή, 27 – 10-  2016  οι μαθητές/τριες των υπολοίπων τάξεων δεν θα προσέλθουν στο σχολείο γιατί είναι ημέρα αργίας για τα σχολεία.

Μετά το πέρας της εορτής της ΣΤ΄ δημοτικού οι σημαιοφόροι του Δημοτικού & Νηπιαγωγείου με τους παραστάτες οι τυμπανιστές και αντιπροσωπεία μαθητών/τριων της ΣΤ΄ τάξεως  θα παρευρεθούν στο Ηρώο του Δήμου –Π. Ηράκλειο, Πλατεία Αγίου Λουκά, όπου θα πάρουν μέρος στην κατάθεση στεφάνου στο μνημείο των Πεσόντων.  Τα  παιδιά που θα συμμετέχουν  στην κατάθεση στεφάνου θα φορούν την επίσημη στολή παρελάσεως του σχολείου.

Την παραπάνω ημέρα οι μαθητές/τριες της Δ΄& ΣΤ΄ Δημοτικού, οι σημαιοφόροι, οι παραστάτες, οι τυμπανιστές και η Χορωδία (Δ&Ε&ΣΤ) θα προσέλθουν στο σχολείο με τα σχολικά λεωφορεία που θα περάσουν κανονικά. 

Μετά την τελετή της κατάθεσης στεφάνων, κατά τις 13:00 η  ώρα περίπου, θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια της επιστροφής.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις θα είναι χαρά μας να παρευρεθούν και όσοι γονείς επιθυμούν και μπορούν.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, πραγματοποιούνται στην αίθουσα εορτών του σχολείου μας (Παλαιό κτίριο Γυμνασίου). 

Την Σάββατο,  28 Οκτωβρίου 2017 τα σχολικά θα περάσουν μισή ώρα αργότερα να παραλάβουν όλα τα παιδιά Νηπιαγωγείου, Δημοτικού,  Γυμνασίου και Λυκείου με στολή παρελάσεως για να λάβουν μέρος στην παρέλαση που θα γίνει στην Λεωφόρο Ηρακλείου (Τρία Αστέρια), ώρα 11:00π.μ..  Ώρα προσέλευσης, το αργότερο στο σχολείο, για όσους γονείς φέρουν οι ίδιοι τα παιδιά τους, είναι 10:00π.μ.. Παρακαλούμε, όσοι γονείς φέρετε τα παιδιά σας στον χώρο της παρελάσεως μην τα φέρετε τελευταία στιγμή.  Δημιουργείται αναστάτωση στην τακτοποίηση των γραμμών.

Τιμούμε τους προγόνους μας. Τους ήρωες που θυσιάστηκαν για την ελευθερία της πατρίδας μας και πρέπει όλοι να δώσουμε δυναμικά το παρόν.

Παρακαλούμε, να μη λείψει κανένας. Έχουμε χρέος.

Μετά την παρέλαση τα παιδιά θα συγκεντρωθούν στη συμβολή των οδών Χελμού και Κουντουριώτου.  Από αυτό το σημείο μπορούν οι γονείς να παραλαμβάνουν τα παιδιά τους ενημερώνοντας τους εκπαιδευτικούς των παιδιών τους.  Τα παιδιά που δεν  θα τα παραλάβουν οι γονείς τους θα τα μεταφέρουν τα σχολικά στα σπίτια τους.

 Όσα παιδιά νηπιαγωγείου ή δημοτικού δεν έχουν τη στολή παρελάσεως ή θέλουν να τη συμπληρώσουν και δεν έχουν παραγγείλει ακόμα,  μπορούν να τηλεφωνούν  στο κατάστημα,  «DOMINO», Κιλκίς 12,  Ν. Ιωνία τηλ. 6988639760 – 210 2797456 αν υπάρχουν διαθέσιμες στολές  και πόσο περιθώριο έχετε να παραγγείλετε ακόμη. 

Στολή παρελάσεως κοριτσιών (Νηπιαγωγείου-Δημοτικού):

Φούστα γκρί σε γραμμή ΑΛΦΑ     (όχι κοντή)

Γιλέκο υφασμάτινο μπλε                

Πουκάμισο λευκό                

Φουλάρι μπλέ-λευκό πουά

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Οι μαθήτριες δεν θα φορούν στο κεφάλι χρωματιστές κορδέλλες ή τσιμπιδάκια.  Αν θέλουν κορδέλλα θα βάλουν λευκή. 

Παπούτσια μαύρα (όχι μπότες) και λευκό καλσόν.  Το καλσόν θα είναι ΜΟΝΟΝ λευκό χωρίς χρωματιστές γραμμές.

Στολή παρελάσεως αγοριών (Νηπιαγωγείου-Δημοτικού):

Παντελόνι γκρί σε ίσια γραμμή                  

Γιλέκο υφασμάτινο μπλε                            

Πουκάμισο λευκό                                        

Γραβάτα μπλέ-λευκή πουά            

Παπούτσια μαύρα και γκρι κάλτσες. 

Το σήμα του σχολείου θα το προμηθευθείτε δωρεάν, από τη γραμματεία του σχολείου.

Το κατάστημα  «DOMINO» είναι ανοικτό ώρες καταστημάτων.

Μετά τιμής,

Η Διεύθυνση