Σας πληροφορούμε ότι την Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 17:00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ομαδική ενημέρωση Νηπιαγωγείου. Θα σας ενημερώσουμε σχετικά με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Νηπιαγωγείου, τις δράσεις του και την αναγκαιότητα της άμεσης και συχνής επαφής και συνεργασίας μαζί σας.

Η ενημέρωση θα διαρκέσει μιάμιση ώρα (17:00-18:30) και θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του Γυμνασίου-Λυκείου (Πράσινου Λόφου & Μπιζανίου), στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στον 2ο όροφο. Η ενημέρωση θα απαρτίζεται από τα παρακάτω μέρη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ:

17:00-17:15 Παρουσίαση των εκπαιδευτικών και συνεργατών που έχουν αναλάβει τη διδασκαλία και τη φροντίδα του παιδιού σας από την Διευθύντρια του Σχολείου κα Μάνεση Σοφία.
17:15-17:40 «Προσαρμογή στη σχολική ζωή-συνεργασία γονέα –σχολείου» από τον παιδοψυχολόγο-συνεργάτη του σχολείου κ. Λάσδα Λάμπρο
17:40-18:00 -       Παρουσίαση των προγραμμάτων από τις ειδικότητες στο Νηπιαγωγείο (Λαογραφία, Μουσικοκινητική, Αγγλική Γλώσσα, Πληροφορική και Κολύμβηση)
18:00-18:15 -       Παρουσίαση Νηπιαγωγών
 

-       «Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Νηπ/γειου» κ. Βλάχου Σοφία

-       «Ο ρόλος της Νηπιαγωγού κ. Βόσσου Αθανασία

-       «Το παιχνίδι στην προσχολική ηλικία» κ. Δημητράκη Ασημίνα

-       Εκπαιδευτικό πρόγραμμα προνηπιαγωγείου κ. Δαβίλλα Στυλιανή

18:15-18:30 -       «Συμβουλές υγιεινής διατροφής & αποφυγής ιώσεων στο σχολικό περιβάλλον» από την παιδίατρο –συνεργάτη του σχολείου κ. Πετρομιχελάκη Αθηνά.

Σας γνωρίζουμε ότι την Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 18:30μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ομαδική ενημέρωση των γονέων της Α΄ Δημοτικού.  

Θα ενημερωθείτε σχετικά με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Α΄ Δημοτικού, τις δράσεις και την αναγκαιότητα της συχνής και άμεσης συνεργασίας γονέων-δασκάλων.

Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του Γυμνασίου-Λυκείου (Πράσινου Λόφου & Μπιζανίου), στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στον 2ο όροφο.

Πρόγραμμα Συνάντησης:

18:30 Η κ. Μάνεση Σοφία, Διευθύντρια Δημοτικού, θα παρουσιάσει τους εκπαιδευτικούς και συνεργάτες του σχολείου που θα διδάσκουν και θα φροντίζουν τα παιδιά μας.
18:40 «Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό – Συμβουλές υγιεινής διατροφής – Αποφυγή ιώσεων» από την παιδίατρο συνεργάτη του σχολείου μας κα Πετρομιχελάκη Αθηνά.
18:50 «Σχολική προσαρμογή. Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε» από τον παιδοψυχολόγο – συνεργάτη του σχολείου κ Λάσδα Λάμπρο.
19:00 Ενημέρωση εκπαιδευτικού προγράμματος Α΄ Δημοτικού από την υπεύθυνη εκπαιδευτικό κ. Μάνεση Αργυρώ.
19:20

«Γενική παρουσίαση στόχων και πρακτικών εφαρμογών της διδασκαλίας της Α΄ Δημοτικού» από τις εκπαιδευτικούς της Α΄ Δημοτικού κα Καργιωλάκη Διονυσία (Α1) , Τόγια Σπυριδούλα (Α2) και τις εκπαιδευτικούς των άλλων ειδικοτήτων.

Αγαπητοί γονείς,

Σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά. Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο σχολείο μας.
Κάθε βήμα μπροστά των παιδιών, μας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση. Έτσι και φέτος όπως κάθε χρόνο ξεκινάμε με μεγάλες προσδοκίες και πιστεύουμε ότι οι επιτυχίες των παιδιών μας σε κάθε τομέα είναι δεδομένες!

Σας γνωρίζουμε ότι, η έναρξη της σχολικής χρονιάς είναι Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018. Τα σχολικά θα περάσουν κανονικά να παραλάβουν τα παιδιά μας (θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά από τη συνοδό του σχολικού σας).


Ο Αγιασμός θα γίνει 10:00πμ. και όσοι γονείς επιθυμούν μπορούν να παρευρεθούν. Η αποχώρηση των παιδιών θα ξεκινήσει στις 12:30μ.μ..


Την Τετάρτη, 12/9/18 η αποχώρηση θα ξεκινήσει πάλι στις 12:30 και από την Πέμπτη, 13/9/18 θα ξεκινήσει το κανονικό πρόγραμμα καθώς και η απογευματινή μελέτη.

Καλή και ευλογημένη σχολική χρονιά!!

 

Για να ενημερωθείτε για την γραφική ύλη που θα χρειαστούμε για την κάθε τάξη, πατήστε:       

Προ-Νηπιαγωγείο      

Δημοτικό 

 efxes kali xronia

Οι μαθητές/τρις του Προνηπίο – Νηπιαγωγείου & Α’ και Β΄ Δημοτικού και σας προσκαλούν να παραβρεθείτε στη χαρά τους αυτή.

Σας γνωρίζουμε ότι, η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία μας ενημέρωσε με έγγραφο της για τη βράβευση των μαθητών μας της Ε΄& ΣΤ΄ τάξης Δημοτικού, στο 12ο Διαγωνισμό «Μαθηματικά και Παιχνίδι» στο πλαίσιο του περιοδικού «Ο Μικρός Ευκλείδης».