Οι μαθητές/τρις του Προνηπίο – Νηπιαγωγείου & Α’ και Β΄ Δημοτικού και σας προσκαλούν να παραβρεθείτε στη χαρά τους αυτή.

Σας γνωρίζουμε ότι, η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία μας ενημέρωσε με έγγραφο της για τη βράβευση των μαθητών μας της Ε΄& ΣΤ΄ τάξης Δημοτικού, στο 12ο Διαγωνισμό «Μαθηματικά και Παιχνίδι» στο πλαίσιο του περιοδικού «Ο Μικρός Ευκλείδης».  

Τα Εκπαιδευτήρια Μάνεση υποδέχονται την άνοιξη με έναν ξεχωριστό τρόπο. Διοργανώνουν το Σάββατο, 28 Απριλίου 2018, μια ημέρα χαράς και δημιουργίας για τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους στο χώρο του Δημοτικού σχολείου. Στη διάρκεια της ημέρας θα πραγματοποιηθούν δημιουργικές, ψυχαγωγικές και αθλητικές δράσεις με πρωταγωνιστές τα παιδιά και φιλανθρωπικό ανοιξιάτικο παζάρι, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας και στο Ίδρυμα Θηλαίων Αγ. Άννα.

Την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 θα δοθούν οι έλεγχοι 2ου Τριμήνου και θα γίνει ενημέρωση γονέων από τους εκπαιδευτικούς, ώρα 6:00μ.μ.-8:00μ.μ. (θερινό ωράριο).

Οι γονείς θα συνεργαστούν με τον/την εκπαιδευτικό του παιδιού τους στην αίθουσα διδασκαλίας κάθε τάξεως και θα παραλάβουν τον έλεγχο προόδου και διαγωγής 2ου τριμήνου.

Όπως γνωρίζετε ο εορτασμός για την επέτειο της 25ης Μαρτίου είναι τριήμερος Παρασκευή, 23/3/18, Σάββατο, 24/3/18 & Κυριακή, 25/3/18.