Κανονισμοί δρομολογίων:

Οι   μαθητές   υποχρεούνται να    περιμένουν   στην    είσοδο   της κατοικίας τους για να μην αργούν τα σχολικά. Το σχολικό δεν είναι δυνατόν να περιμένει τον μαθητή να κατέβει από το διαμέρισμα του. Η συνοδός δεν θα κτυπάει το κουδούνι για κανένα λόγο ούτε θα παίρνει τηλέφωνο για να κατέβει ο μαθητής.

Ο χρόνος συγκεντρώσεως των μαθητών είναι πολύ περιορισμένος. Στις 8.10' π.μ., που κτυπάει το κουδούνι για το Γυμνάσιο και 8:20 για το Δημοτικό όλα τα σχολικά πρέπει να έχουν τελειώσει τα δρομολόγιά τους. Αν κάθε παιδί αργεί, έστω και ένα λεπτό, τα σχολικά θα φτάνουν στο σχολείο μια ώρα αργότερα και φυσικά δεν επιτρέπουμε στο σχολικό να τρέχει για να κερδίσει το χαμένο χρόνο, και ελέγχεται αυστηρά γι’ αυτό.  Οι μαθητές οφείλουν να βρίσκονται στην είσοδο του σπιτιού τους 2΄ ή 3΄ λεπτά πιο νωρίς.  Το αυτοκίνητο, ανάλογα με την κίνηση που συναντά στο δρόμο, μπορεί να φτάσει κάποια λεπτά πιο νωρίς. 

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

Aν ο οδηγός δε βρίσκει το μαθητή στην είσοδο της οικίας του, θα φεύγει . Αν, κατά την ώρα που θα φτάσει το σχολικό, παρουσιαστεί μια έκτακτη ανάγκη στο μαθητή, οφείλουν οι γονείς να ενημερώσουν τον οδηγό, για να περιμένει λίγο (αυτό όμως να μη γίνεται κατά συνήθεια).

Η Σχολή μας, στη φροντίδα και στην καθημερινή επαγρύπνησή της για την ασφάλεια των παιδιών μας, σας παρακαλεί να βοηθήσετε και εσείς το πρωί παραδίδοντας το παιδί σας στο σχολικό, τη συγκεκριμένη πλέον ώρα και το μεσημέρι ή απόγευμα υποχρεωτικά να το παραλαμβάνετε.

Σε περίπτωση που ο οδηγός δε βρει το γονέα να παραλάβει το παιδί του ή το πρόσωπο που έχετε ορίσει θα το φέρνει ξανά στο σχολείο απ' όπου υποχρεούται ο γονέας να έρθει να το παραλάβει (εκτός από τα παιδιά που έχουν δώσει υπεύθυνη δήλωση να τα αφήνουμε μόνα τους στο σπίτι).

Οι μαθητές οφείλουν να μη φωνάζουν, να μη χειρονομούν, να μη σηκώνονται όρθιοι στα σχολικά και γενικά να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της συνοδού και  του οδηγού. Να μη παίζουν με τις ζώνες ασφαλείας και να προσέχουν ώστε να μη χαλάνε τα καθίσματα.

Για να εξυπηρετούνται και να μπορούν να προετοιμαστούν για την επόμενη μέρα οι μαθητές που απουσιάζουν,  το σχολείο  αποστέλλει ένα έντυπο με τα μαθήματα της ημέρας ή με e-mail για όσους έχουν δώσει στο σχολείο την ηλεκτρονική τους διεύθυνση.  Επίσης μπορούν να σταλούν και με FAX.

Τα μαθήματα των απόντων, παραλαμβάνονται  από τους γονείς το μεσημέρι από το σχολικό. Αν η συνοδός δεν βρει τον γονέα, θα τ’ αφήνει στην είσοδο του σπιτιού του.