Όπως γνωρίζετε ο εορτασμός για την επέτειο της 25ης Μαρτίου είναι τριήμερος Παρασκευή, 23/3/18, Σάββατο, 24/3/18 & Κυριακή, 25/3/18.

 

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για την 25η Μαρτίου 1821 (Ευαγγελισμός & Εθνική Επέτειος) του Νηπιαγωγείου & Δημοτικού έχει ως εξής:

  • Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 θα πραγματοποιηθεί για όλες τις τάξεις εορταστική εκδήλωση στο Θέατρο του Πολεμικού Μουσείου για την εθνική μας επέτειο και για τα 50χρόνια λειτουργίας του σχολείου μας.

Δεν θα πραγματοποιηθούν επιμέρους εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 για τις τάξεις νηπιαγωγείου – δημοτικού άλλες μέρες.

  •  Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018 & ώρα 12:00 το μεσημέρι κατάθεση στεφάνου στο μνημείο Ηρώων πλατεία Αγ. Λουκά

Οι σημαιοφόροι του σχολείου με τους παραστάτες, οι τυμπανιστές και αντιπροσωπεία μαθητών/τριων Ε΄& ΣΤ΄ δημοτικού, θα παρευρεθούν στο Ηρώο του Δήμου –Π. Ηράκλειο, Πλατεία Αγίου Λουκά, όπου θα πάρουν μέρος στην κατάθεση στεφάνου στο μνημείο των Πεσόντων. Όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν στην κατάθεση στεφάνου θα φορούν την επίσημη στολή παρελάσεως του σχολείου.

Τα σχολικά θα περάσουν μία ώρα αργότερα για να παραλάβουν τα παιδιά που θα συμμετέχουν στην κατάθεση στεφάνου.

Την ημέρα αυτή (Παρασκευή, 23-3-2018) δεν θα γίνει μάθημα για τα παιδιά δημοτικού και νηπιαγωγείου.

  •  Την Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018 τα σχολικά θα περάσουν ΜΙΣΗ ώρα αργότερα από την ώρα που περνούν καθημερινά, για να παραλάβουν τα παιδιά Νηπιαγωγείου, όλων των τάξεων Δημοτικού - Γυμνασίου και Λυκείου με στολή παρελάσεως για να λάβουν μέρος στην παρέλαση που θα γίνει στη Λεωφόρο Ηρακλείου (Τρία Αστέρια), ώρα 11:00π.μ..

 

Τιμούμε τους προγόνους μας. Τους ήρωες που θυσιάστηκαν για την ελευθερία της πατρίδας μας και πρέπει όλοι να δώσουμε δυναμικά το παρόν.

Παρακαλούμε, να μη λείψει κανένας. Έχουμε χρέος.

Μετά την παρέλαση τα παιδιά θα συγκεντρωθούν στη συμβολή των οδών Χελμού και Κουντουριώτου. Απ’ αυτό το σημείο μπορούν οι γονείς να παραλαμβάνουν τα παιδιά τους, αφού ενημερώσουν τον/την εκπαιδευτικό που συνοδεύει τα παιδιά τους. Τα παιδιά που δε θα τα παραλάβουν οι γονείς τους θα τα μεταφέρουν τα σχολικά στα σπίτια τους.

Όσα παιδιά (νηπιαγωγείου-δημοτικού) θέλουν να συμπληρώσουν ή να αγοράσουν την επίσημη στολή του σχολείου μπορούν να απευθύνονται στο κατάστημα DOMINO.

 

Στολή παρελάσεως κοριτσιών (Νηπιαγωγείου-Δημοτικού):

  • Φούστα γκρί σε γραμμή ΑΛΦΑ   
  • Γιλέκο υφασμάτινο μπλε                       
  • Πουκάμισο λευκό                                             
  • Φουλάρι μπλέ-λευκό πουά                                

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι μαθήτριες δεν θα φορούν στο κεφάλι χρωματιστές κορδέλλες ή τσιμπιδάκια. Αν θέλουν κορδέλλα θα βάλουν λευκή. Η φούστα ΔΕΝ θα είναι κοντή.

Παπούτσια μαύρα (όχι μπότες) και λευκό καλσόν. Το καλσόν θα είναι ΜΟΝΟΝ λευκό χωρίς χρωματιστές γραμμές.

 

Στολή παρελάσεως αγοριών (Νηπιαγωγείου-Δημοτικού):

  • Παντελόνι γκρί σε ίσια γραμμή             
  • Γιλέκο υφασμάτινο μπλε                                   
  • Πουκάμισο λευκό                                                         
  • Γραβάτα μπλέ-λευκή πουά                                
  • Παπούτσια μαύρα και γκρι κάλτσες. Το σήμα του σχολείου θα το προμηθευθείτε, από τη γραμματεία του σχολείου.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Παρακαλούνται οι γονείς που φέρνουν τα παιδιά τους οι ίδιοι στο χώρο παρελάσεως να μη τα φέρνουν 10:55π.μ. αλλά πιο νωρίς για να τακτοποιούνται οι γραμμές των μαθητών. Τελευταία στιγμή δημιουργείται σύγχυση και τα παιδιά ξεκινούν αποσυντονισμένα.

Αν στην παρέλαση παρευρίσκονται κι άλλοι συγγενείς εκτός από τους γονείς (παππούς, γιαγιά, μεγάλος αδελφός, θείος κτλ) να συνεννοείσθε ποιος θα πάρει το παιδί. Μη μας φέρνετε σε δύσκολη θέση και δημιουργείτε αναστάτωση χωρίς λόγο.