Σας γνωρίζουμε ότι το σχολείο μας οργανώνει ημερήσια εκδρομή το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων. Σκοπός μας τα παιδιά μας να γνωρίσουν, τις κυριότερες τεχνικές της χιονοδρομίας ακολουθώντας προπονητικά προγράμματα από έμπειρους εκπαιδευτές. Στόχος μας να βελτιωθούν οι φυσικές τους ικανότητες όπως η δύναμη, η αντοχή, η ελαστικότητα, η κινητική επιδεξιότητα, οξυδέρκεια και κυρίως να αποκτήσουν τη σωστή συμπεριφορά στο βουνό ώστε άνετα και με ασφάλεια να απολαμβάνουν μόνα τους τις χαρές που προσφέρει το χειμερινό ΣΚΙ. Όσα παιδιά Νηπιαγωγείου-Δημοτικού δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να συνοδεύονται υποχρεωτικά από τον έναν ή και τους δύο γονείς τους.

Την ημέρα εκείνη θα προσέλθετε στο σχολείο με δικό σας μεταφορικό μέσο κατά τις 6:00π.μ. το αργότερο. Στην επιστροφή θα ισχύσει το ίδιο (θα επιστρέψετε με δικό σας μεταφορικό μέσο) .

Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής:

 

  1. 1. Αναχώρηση με πούλμαν από το σχολείο 6:20π.μ. ακριβώς! Άφιξη στα Καλάβρυτα 10:00π.μ. περίπου, μικρή στάση για καφέ. Από 10:30-11:00 π.μ. παραλαβή εξοπλισμού σκι. Αναχώρηση για Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων 11:00π.μ. για ΣΚΙ.
  2. 2. Άφιξη στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων 11:30π.μ. παραμονή για μαθήματα ΣΚΙ από 11:30π.μ. μέχρι 14:30μ.μ.. Αναχώρηση από Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων Παράδοση εξοπλισμού σκι 15:00μ.μ.. Φαγητό και ξεκούραση από 16:00μ.μ. έως 18:00μ.μ. στο εστιατόριο «GRANDCHALET» Αναχώρηση 18:00μ.μ. για το σχολείο.
  3. 3. Άφιξη στο σχολείο 20:30μ.μ. περίπου.

 

Παρακαλούμε, όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ανωτέρω ημερήσια εκδρομή να συμπληρώσετε και να στείλετε στο σχολείο την παρακάτω δήλωση μαζί με τα χρήματα έως την Τετάρτη, 21–2-2018 για να κλείσουμε έγκαιρα πούλμαν.

Τιμή συμμετοχής (μόνο για τα πούλμαν) (14 ευρώ) κατά άτομο. Παιδιά από 4 ετών και άνω πληρώνουν κανονικά εισιτήριο. 

Όσοι θα λάβουν μέρος στην εκδρομή και θέλουν να κάνουν μαθήματα ΣΚΙ   ( 3(τρεις) ώρες ) το κόστος έχει ως εξής:

Για τα παιδιά και τους ενηλίκους: 18 ευρώ για 3 ώρες με εξειδικευμένο δάσκαλο του σκι.

Η ενοικίαση του εξοπλισμού ΣΚΙ για παιδιά και για ενήλικους είναι 10 ευρώ.

Παρακαλούμε όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στα μαθήματα ΣΚΙ να συμπληρώσετε και να μας στείλετε το αργότερο μέχρι την Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018 την παρακάτω δήλωση.

 

Το φαγητό που θα φάμε σε ταβέρνα των Καλαβρύτων περιλαμβάνει:

Για τους Ενήλικους και τα παιδιά κόστος μενού 10€ :

-      Σαλάτα ανά 4άτομα

-      Ορεκτικά ανά 4 άτομα

-      Επιλογή κυρίους πιάτου από 10 επιλογές (θα σας δοθούν στο πούλμαν για να επιλέξετε)

-      Μπύρα ή κρασί για τους ενήλικους και αναψυκτικό (πορτοκαλάδα ή λεμονάδα) για τα παιδιά.

 

Σημείωση:

  • Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις αιτήσεις συμμετοχής .
  • Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής, η ακύρωση πρέπει να μας γνωστοποιηθεί 2 (δύο) ημέρες νωρίτερα διαφορετικά η χρέωση για τις θέσεις του πούλμαν θα γίνει κανονικά και είναι 14€ το άτομο.
  • Οι συμμετέχοντες στα μαθήματα ΣΚΙ θα πρέπει να έχουν μαζί τους ένα σακίδιο με:

Α) γυαλιά ηλίου ή μάσκα σκι και αντιηλιακό

Β) σκούφο (κατά προτίμηση όχι μάλλινο), αδιάβροχα (μπουφάν-φόρμα)

Γ) EXTRA βαμβακερό μπλουζάκι και μάλλινες κάλτσες

 

Σας περιμένουμε για να περάσουμε ένα ευχάριστο Σάββατο παρέα με τα παιδιά μας.