Αγαπητοί γονείς,

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι, και φέτος, μετά από ένα διάλειμμα λίγων ετών, το σχολείο μας επαναφέρει το θεσμό των summercourses στην Αγγλία. Σε συνεργασία με το βρετανικό εκπαιδευτικό οργανισμό OXFORD  INTERNATIONAL  EDUCATION GROUP(με έδρα το Λονδίνο) που έχει αναλάβει το operational summer  program του Bradfield Collegeδιοργανώνουμε για τα παιδιά μας 15μερη εκπαιδευτική εκδρομή, στην Αγγλία.

code for kidsΕσείς παίξατε με το Doodle της Google σήμερα; Η Google γιορτάζει τα 50 χρόνια προγραμματισμού για παιδιά και με αυτό το Doodle μπορείτε να προγραμματίσετε το λαγουδάκι να πιάσει τα καρότα! 

Ξεκίνησε σήμερα η hour of code! Τα παιδιά μπορούν να μπουν στο https://code.org και να συνεχίσουν αυτό που ξεκινήσαμε στο σχολείο την ώρα της Πληροφορικής! Προγραμματίζουμε παίζοντας Μinecraft! 

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό παζάρι του σχολείου μας που θα γίνει την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στο χώρο του Δημοτικού σχολείου. Πολλές εκπλήξεις χαρά διασκέδαση δημιουργία αγάπη για όλους.

Τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που θα επιλέξουν τα παιδιά και στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Ν. Ηρακλείου.

Σας περιμένουμε όλους!

παζαρι 2017

 

Το τμήμα Εθελοντών του Δήμου Ηρακλείου-Αττικής συγκεντρώνει πλαστικά καπάκια με σκοπό την αγορά αμαξιδίου.

Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να στέλνετε πλαστικά καπάκια στο σχολείο για να δοθούν για το σκοπό αυτό.


kapakia

Αγαπητοί γονείς,

Σας γνωρίζουμε ότι  μεθαύριο Τετάρτη, 6- 12 - 2017  θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη  συνεργασία  γονέων και εκπαιδευτικών  μηνός Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 5:00μ.μ.-7:00μ.μ. (χειμερινό  ωράριο).