Μια εκδήλωση με μεγάλη σημασία για το σχολείο μας αφού πραγματοποιήθηκε και στα πλαίσια του εορτασμού των 50 χρόνων λειτουργίας του σχολείου μας. Ευχαριστούμε πολύ το πολεμικό Μουσείο για την συνεργασία και τον φιλόξενο χώρο του.

Τα παιδιά μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με μεγάλο ενθουσιασμό και χαρά!!

Έμαθαν, διάβασαν, χόρεψαν, τραγούδησαν και κατάλαβαν το νόημα της μεγάλης εορτής του Ελληνισμού!!

Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την υπέροχη παρουσία τους και μεγάλη προσπάθειά τους.

Ευχαριστούμε πολύ τους Εκπαιδευτικούς του σχολείου μας την κ. Ζήβα Μάνθα, την κ. Μιχαλάκα Νίκη, τον κ. Κοτσαρίνη Λάμπρο, την κ. Τσιαμάκη Ελένη, που είχαν την επιμέλεια όπως επίσης και την κ. Λύκου Κωνσταντίνα, τον κ. Αραιτζόπoυλο Κωνσταντίνο, την κ. Βαρβεράκη Βασιλική, τον κ. Ζιώρη Νικόλαο, την κ. Γιανναδάκη Αλέκα, την κ. Μαμφρέδα Παναγιώτα, την κ. Καργιωλάκη Διονυσία, την κ. Ανέστη Ασημίνα.

Όπως και τις Νηπιαγωγούς μας, Σοφία Βλάχου, Αθανασία Βόσσου, Στυλιανή Δαβίλλα, που είχαν την επιμέλεια του προγράμματος του Νηπιαγωγείου και μας κατέπληξαν με την όμορφη παρουσία τους.

Οι φορεσιές μοναδικές από την κ. Βάλβη και την κ. Αγιασμαντζή.

Οι μουσικοί μας εκπληκτικοί ο κ. Τασούλας, ο κ. Παυλόπυλος, ο κ. Μήτσιος, ο κ. Γευγελής και η κ. Κατσαρού, τους ευχαριστούμε πολύ!

Ευχαριστούμε επίσης το Χορευτικό Εργαστήρι Ν. Ιωνίας για την ευγενική συμμετοχή και προσφορά στη γιορτή μας ιδιαίτερα τον Πρόεδρο για την παρουσία του και τον κ. Μήτση για την αμέριστη συμπαράσταση.

Μεγαλύτερο ευχαριστώ οφείλουμε σε όλους τους γονείς των παιδιών μας που παρευρέθηκαν και μας στηρίζουν σε κάθε μας προσπάθεια και είναι πάντα συνεργάτες και συμπαραστάτες στο έργο μας!

[huge_it_slideshow_id="78"]