Για ακόμα μια χρονιά το σχολείο μας συμμετείχε στους  ετήσιους αγώνες δρόμου που συνδιοργανώνονται μεταξύ άλλων από τον Ο.Π.Α.Ν. Ν. Ιωνίας, την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και τον αθλητικό σύλλογο Ανατολή, στο δημοτικό στάδιο Νέας Ιωνίας«Ίκαρος». Οι αγώνες φέτος χαρακτηρίστηκαν Επετειακοί –Πανηγυρικοί,λόγω του ότι συμπληρώθηκαν 30 χρόνια από την πρώτη διοργάνωση και ήταν αφιερωμένοι «στη γιαγιά και τον παππού». Το σχολείο μας συμμετείχε

με μια αντιπροσωπευτική αποστολή από τη νεοσύστατη ομάδα στίβου. Οι νεαρές αθλήτριές μας, στον πρώτο τους αγώνα με τη φανέλα του σχολείου μας κατέλαβαν τις εξής θέσεις στις στο αγώνισμα των 400 μέτρων: Αναστασία Ζουμπουλίδου 3η θέση, Κεσκιλίδου Κυριακή 4η Θέση, Καρανίκα Δήμητρα 4η θέση και Ευαγγελοπούλου Ζωή 5η Θέση.

Κορίτσια μας πολλά πολλά συγχαρητήρια!!!

Για ακόμα μια χρονιά το σχολείο μας συμμετείχε στους  ετήσιους αγώνες δρόμου που συνδιοργανώνονται  μεταξύ άλλων από τον Ο.Π.Α.Ν.  Ν. Ιωνίας, την Ένωση Συλλόγων  Γονέων και Κηδεμόνων και τον αθλητικό σύλλογο Ανατολή, στο δημοτικό στάδιο Νέας Ιωνίας  «Ίκαρος». Οι αγώνες φέτος χαρακτηρίστηκαν Επετειακοί –Πανηγυρικοί,  λόγω του ότι συμπληρώθηκαν 30 χρόνια από την πρώτη διοργάνωση και ήταν   αφιερωμένοι «στη γιαγιά και τον παππού». Το σχολείο μας συμμετείχε με μια αντιπροσωπευτική αποστολή από τη νεοσύστατη ομάδα στίβου. Οι νεαρές αθλήτριές μας, στον πρώτο τους αγώνα με τη φανέλα του σχολείου μας κατέλαβαν τις εξής θέσεις στις στο αγώνισμα των 400 μέτρων: Αναστασία Ζουμπουλίδου 3η θέση, Κεσκιλίδου Κυριακή 4η Θέση, Καρανίκα Δήμητρα 4η θέση και Ευαγγελοπούλου Ζωή 5η Θέση.

Κορίτσια μας πολλά πολλά συγχαρητήρια!!!